Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κερασόπιτα της Bianka

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 17 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Mα απίθανη φρουτένια πίτα!
Συστατικά

1 κονσερβα κομποστα κερασια χωρις κουκουτσι ειναι καπου στα 720 γρ
1 πρεζα αλατι
1 αυγο
1 φακελακι ανθος αραβοσιτου με γευση βανιλια απο αυτη που την βραζουμε
2 κ,σ ζαχαρη
200 γρ ζαχαρη
500 γρ αλευρι
2 βανιλιες
λιγο μπεκιν μπροστα στη μυτη απο το μαχαιρι
250 γρ μαργαρηνη με λιγα λυπαρα  λιωμενο και αφηνουμε λιγο να κρυωση
200 γρ αμυγδαλοπαστα ετοιμη
λιγη αχνη για το ντεκορ

Οδηγίες




Στραγγιζουμε τα κερασια, μεσα στο χυμο τους προσθετουμε νερο να φταση στα 500 μλ.περνουμε 100 μλ απο αυτο ανακατευουμε μεσα την σκονη ανθος αραβοσιτου με τις 2 κ,σ ζαχαρη,και το υπολυπο χυμο τον βαζουμε να βραση,ριχνουμε μεσα την ανακατεμενη σκονη και την ριχνουμε στον χυμο που βραζη. Aφηνουμε να βραση 1 λεπτο και να γηνη μια κρεμα, ριχνουμε μεσα και τα στραγγισμενα κερασια

Kοβουμε την αμυγδαλοπαστα σε κομματακια την προσθετουμε και αυτην στα κερασια

Αναβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμους

Βουτυρωνουμε μια φορμα και την πασπαλιζουμε με αλευρι ,βαζουμε σε λεκανη την λιωμενη και λιγο κρυα μαργαρινη,την ζαχαρη ,τις βανιλιες,το αλατι το αυγο,και το αλευρι με το μπεκιν και με τα χερια μας τα τριβουμε οχι ΖΥΜΩΜΑ

Παίρνουμε το 2|3 απο την ζυμη και την βαζουμε στην φορμα, το παταμε να παη και λιγο στα πλαγια, ριχνουμε μεσα τα κερασια και απλωνουμε να πανε παντου, την υπολυπη ζυμη την πασπαλιζουμε επανω στα κερασια

ψυνουμε για 35 λεπτα, οταν κρυωση πασπαλιζουμε με αχνη και σερβιρουμε

Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θελετε μπορητε να το φτιαξετε το γλυκο αυτο με οτι αλλο φρεσκο φρουτο ,
μονο που θα κανετε πρωτα τα φρουτα σας σε κομποστα
Σχόλια
Σχόλιο από georgia2783 , Τρίτη, 19 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Βραβω Λιανα!!!!!!!! Ειναι σκετη Αμαρτια!Βουτηξα μεσα,Και εσκασα...μμμμμμμμμμμμμμμμ Lecker<3Schlecker!Oλα τα σκουφακια!!!!
Σχόλιο από sofouleli , Τρίτη, 19 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Λιάννα μου έρχομαι αυτη τη φορά στο σπίτι σου και θα με κερασεις το μισό ταψί!
Σχόλιο από georgia2783 , Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2011
Το γλυκο της Λιανας!!!!Εκανα μια Αλαγη,εβαλα αντη για κερασια,Κοτομηλα!και για,χυμο που δεν ειχα,γιατη της Λιανας ηταν απο Κονσερβα,εβαλα,1/4 σαμπουκο σιροπι,και 1/4 νερο.Και50 γρ Αμυγδαλοπαστα δρουλημενη με την ξηστρα,που τρηβουμε την ντοματα!!!!!
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2011
Φωτο απο την Φεωργια που εκανε τη συνταγη με Κορομηλα!
Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από georgia2783 , Κυριακή, 24 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ολα τα σκουφακια Λιανα!Το εκανα για δευτερη φορα,πολι ζουμερο αυτην την φορα,και πολι αγαπημενο!!!!!
Σχόλιο από georgia2783 , Κυριακή, 24 Ιούλιος 2011
http://tinypic.com/r/348hpbs/7
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 24 Ιούλιος 2011
Η Φωτο απο την Γεωργια!

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από LARA LO , Κυριακή, 24 Ιούλιος 2011
κι αν δεν έχω αμυγδαλόπαστα;τι κάνω σε τέτοια περίπτωση;
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 24 Ιούλιος 2011
Αν δεν εχεις δεν βαζης
αλλα βαζης για γευση μερικες σταγονες εσανς πικραμυγδαλο!αν εχεις !
Μεταφορά στην κορυφή