Κέικ με ινδοκάρυδο
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
- 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κούπα ινδοκάρυδο
- 4 αυγά
- 2 κούπες ζάχαρη
- 1 κούπα βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1/2 κούπας γάλα
Οδηγίες
- Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα χτυπάμε 4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς
- Θέλει γύρω στην μια ωρίτσα.Δοκιμάζουμε με ένα ξύλινο σουβλάκι αν έχει ψηθεί μέχρι μέσα.
- Βγάζουμε απο το φούρνο και αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει.
- Αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Σχόλια
Θαυμάσιο κέικ και σε υπέροχη φόρμα!!!
ναι πραγματικα θαυμασιο
εχεις δοκιμαση να βαλης μεσα σταφυλια;
αλλα πρωτα λιγο αναμηγμενα με λιγο απο το ινδικαρυδο για να μην πανουν ολα στον πατο εχω δοκιμαση και μας αρεσε
μπραβο Αλεξανδρα
Αν το φτιάξετε θα διαπιστώσετε ότι εκτός απο πολύ εύκολο είναι και πολύ νόστιμο και ζουμερό.Επίσεις μπορούμε να το βάλουμε σε ταψάκι και όχι σε φόρμα και αφου κρυώσει να το σιροπιάσουμε με ένα ελαφρύ σιρόπι φτιαγμένο με 1 κούπα ζάχαρη και μια κούπα νερό βρασμένα για 5 λεπτά.Έτσι γίνεται ένα υπέροχο γλυκό ταψιού με ελάχιστο κόπο.
Κοπελα μου,γεια στα χερια σου!Το εφτιαξα σημερα και εχει μεινει το μισο!Τρωγεται πολυ ευχαριστα χωρις να σε μπουκωνει οπως αλλα.Μας αρεσει και πολυ το ινδοκαρυδο,οποτε η συνταγη μπαινει στα αγαπημενα.Να σαι καλα!
Κάτια μου, σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Πραγματικά δεν έχει καμία σχέη με τα άλλα κέικ.Δοκίμασε το και σε ταψάκι με το σιρόπι που λέω και θα με θυμηθείς!!!!!
To ινδοκάρυδο αγαπημένο υλικό,το κέικ ΤΕΛΕΙΟ!!Το κάλυψα με γκανάς κ'έκανα σχεδιάκια με σαντυγί.
Η φωτογραφία από την annakats που έφτιαξε τη συνταγή
Δυστυχώς για τα δικά μας γούστα,είναι υπερβολικά γλυκό!Δεν μπορώ με τίποτα να το φανταστώ και σιροπιαστό!Γυάλιζε από την πολύ ζάχαρη,κόλλησε στην αλευροβουτυρωμένη φόρμα,κόλλησε στη συρματένια βάση που το άφησα να κρυώσει..Κρίμα ο κόπος,ο χρόνος και τα υλικά.Πάντα φιλικά και ειλικρινά.