Κέικ με άρωμα πορτοκαλιού
- 1 πακέτο φαρίνα,
- 1 μπαίκιν,
- 4 αυγά,
- 1 και 1/2 κούπα ζάχαρη.
- 3/4 κούπας γάλα.
- 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού.
- Ξύσμα πορτοκαλιού.
- 3/4 κούπας βούτυρο.
- 'Αχνη .
- Φόρμα μεγάλη.
- Χτυπάμε το βούτυρο ,προσθέτουμε την ζάχαρη ,στην συνέχεια τα αυγά .
- Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας το ξύσμα ,τον χυμό ,το γάλα, και μετά το αλεύρι με το μπαίκιν μέσα.
- Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης που δεν χρειάζεται ούτε βουτύρωμα ούτε αλεύρωμα.
- Ψήνουμε το κέικ στους 160 βαθμούς για 1 ώρα.
- Το αφήνουμε να κρυώσει καλά και το φέρνουμε τούμπα σε πιατέλα .Πασπαλίζουμε με άχνη αν θέλουμε.






