Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Καυτερή σως φράουλας

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Τετάρτη, 13 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια διαφορετική γεύση που δένει άψογα με παγωτό κάστανο  και παγωτό γιαούρτι !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • Ξύσμα απο ενα λεμόνι και ενα πορτoκαλι
  • βανίλια ένα στικ
  • μισό λίτρο κρασί κόκκινο
  • 100γρμ .πόρτο
  • 100γρμ ζάχαρη
  • κανέλα
  • 4 κόκκοι πιπέρι
  • 100 γρ. φράουλες
Οδηγίες
  1. Βράζουμε όλα τα υλικά για 10 λεπτα ,εκτός απο τις φράουλες
  2. Κατόπιν αποσύρουμε το υλικό απο την φωτιά
  3. Καθαρίζουμε τις φράουλες και τις βυθίζουμε στη σως  για 5 λεπτά
  4. Στη συνέχεια τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και στο ψυγείο για μια μέρα
  5. Ξαναβράζουμε το υλικό για 20 λ. μέχρι να δέσει η σως
  6. Την επόμενη μέρα αφαιρούμε τους κόκκους του πιπεριού και  πολτοποιούμε τις φράουλες μαζί με τη σως .
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 14 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Ιδιαίτερη η συνταγή σου, Ντίνα.
Με τι θα την σερβίρουμε αυτή τη σάλτσα;
Μεταφορά στην κορυφή