Πρόσφατα σχόλια



Κατσικάκι φούρνου με μουστάρδα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 26 Απρίλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Για το κυριακάτικο τραπέζι μας αλλά και το πασχαλινό!!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1,5 κιλό περίπου κατσικάκι
  • Πατάτες χοντροκομμένες
  • Χυμό 2 λεμονιών
  • 4 σκ. σκόρδο
  • ¾ κούπας λάδι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γλ. ρίγανη
  • 1 κ. γλ. Θυμάρι
  • 1 ποτήρι νερό
  • Αλάτι , πιπέρι
Οδηγίες

  1. Ανακατεύω σε μπολ το λάδι, ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι  να γίνει ένα μείγμα.
  2. Βάζω τις κομμένες πατάτες στο ταψί και τις περιχύνω με το μισό μείγμα της μουστάρδας μας.
  3. Πάνω στις πατάτες βάζω το κατσικάκι, το αλατοπιπερώνω, βάζω στις σχισμές το σκόρδο και το περιχύνω και αυτό με το υπόλοιπο μείγμα.
  4. Προσθέτω στο ταψί 1 ποτήρι νερό, το σκεπάζω με αλουμινόχαρτο ή το βάζω στη γάστρα και το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 1 ώρα.
  5. Ξεσκεπάζω το ταψί μου, γυρίζω το κρέας από την άλλη πλευρά και ψήνω στους 180ο για 1,5 ώρα περίπου.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Κλασσική, ανυπέρβλητη αξία το ψητό φούρνου! Η μουστάρδα το κάνει ακόμη πιο πικάντικο!!
Σχόλιο από LARA LO , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011
μοσχομυρίζει!!!!!τέλειο!!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ καλόοο Ηλιάννα!!!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αυτο ειναι!!!!!κλασικο πεντανοστιμο φαγακι!!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011
Μαρέσει η κλασσική συνταγή ,αλλά με την μουστάρδα θα είναι σίγουρα νοστιμώτερη!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 30 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
θεικο!!Ηλιαννα μου!!
Σχόλιο από ΛΙΑΝΑ , Κυριακή, 01 Μάιος 2011
καταπληκτικη η συνταγη σου Ηlianna μου.την εφτιαξα με κοτοπουλο και εγινε υπεροχο.
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 01 Μάιος 2011
Το έκανα σήμερα Πρωτομαγια! πολύ καλό! μπράβο Ηλιάνα ! και σε μένα μπράβο απο τον καλό μου!
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 01 Μάιος 2011
Η φωτογραφία από την Ε.Φ. που έφτιαξε τη συνταγή.

Image and video hosting by TinyPic
Μεταφορά στην κορυφή