Καρύδες
- 2 αυγά τα ασπράδια μόνο
- 1/4 κ.γ. κρεμόριο
- 100 γρ. ζάχαρη
- 30 γρ. τριμμένο αμύγδαλο
- 1 κ.γ. βανίλια
- 250 γρ. ινδοκάρυδο
- Χτυπάτε τα ασπράδια με το κρεμόριο και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να έχετε μια παχιά μαρέγκα
- Αρχίστε να προσθέτετε τη ζάχαρη λίγη- λίγη ενώ συνεχίζετε το χτύπημα
- Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά απαλά, με μια σπάτουλα, μέσα στη μαρέγκα
- Εγώ γέμισα το κορνέ με το μίγμα και αράδειασα ροζέτες σε ταψί με λαδόκολλα
- Μπορείτε επισης να χρησιμοποιήσετε το κουτάλι του παγωτού δίνοντας μπομπέ σχήμα
- Διακοσμούμε με ολόκληρο ασπρισμένο αμύγδαλό ή κεράσι γλασέ
- Έψησα στους 180 βαθμούς, για 20 λεπτά
με τα κροκαδια κανω λικερ αυγου και το πινουμε ετσι η το βαζω σε τουρτες







