Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1449-salatabianka.jpg
Σαλάτα εξωτική



Καπνιστοί λικουρίνοι ή κέφαλοι

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014
none
Περιγραφή

Μια δύσκολη συνταγή για κάπνισμα ψαριού, αλλά το αποτέλεσμα μας αποζημιώνει.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • κεφαλόπουλα,
  • αλατι χοντρο,
  • νερό,
  • ξύλα και ροκανίδια οξιάς.
Οδηγίες
  1. Καθαριζουμε απο τα λεπια και τα εντοσθια τα ψαρια μας.
  2. Κανουμε αλατονερο και μετραμε με το αλατομετρο τους βαθμους της αλατοτητας, πρεπει να ειναι 17 βαθμοι. Αφηνουμε τα ψαρια μας στο αλατονερο μιαμιση μερα και μετα τα βγαζουμε, τα πλενουμε με γλυκο νερο, τα στεγνωνουμε και τα περναμε στα τσιγκελια τους.
  3. Αναβουμε τη φωτια κατω απ το καπνιστηριο με τα ξυλα της οξυας και περιμενουμε να πεσει η φωτια. Βαζουμε επανω (σε αποσταση βεβαια, οχι πανω στο καρβουνο να καουμε) το χερι μας και μετραμε μεχρι το 10 εαν δεν καιει , ειναι ετοιμο το καρβουνο.
  4. Βαζουμε τα ψαρια μεσα στο καπνιστηριο και το κλεινουμε, αρχιζουμε σιγα σιγα και ριχνουμε λιγα λιγα τα ροκανιδια οξυας πανω στα καρβουνα ναρχισει να βγαινει σιγα σιγα ο καπνος, αφηνουμε για 8 ωρες (αναλογα βεβαια και τα ψαρια μας ποσο μεγαλα ειναι).
  5. Μολις καπνιστουν τα βγαζουμε και τα στεγνωνουμε, τα κραταμε στο ψυγειο μας.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Ένας απιθανος μεζες και...παει με ολα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους μερακληδες που θα τα κανουν.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή