Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4123-cinnabonken.jpg
Cinnabon



Ιταλική Πουτίγκα Bonet

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 23 Ιούνιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Στο Τορίνο έχουν μια πουτίγκα που λέγεται  Bonet.  Είναι εξωτερικα με καραμελα και εσωτερικά με θαυμάσια γεύση του πικραμύγδαλου ,σοκολάτας και καφέ. Ο συνδυασμός του καφέ και της σοκολάτας δίνει μια θαυμάσια γεύση.

Συστατικά
  •   5 αυγά
  •   500 ml γάλα
  •   4 κ,σ.  λικερ αμαρετο
  •   100 γρ μπισκοτα Amaretti  θρυματισμενα
  •   2 κ,σ. σκόνη κακάο όχι αυτο με την ζαχαρη μεσα
  •   1 φλιτζάνι του espresso  καφε εσπρεσσο
  •   1 κ,σ. νές καφέ σε σκόνη
  •   130 γρ ζάχαρη
  •   4 κ,σ.  Ρούμι
  • για την καραμελα
  • 130 γρ ζαχαρη
Οδηγίες
  1. Αναβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμους και βαζουμε ενα ταψι πιο μεγαλο απο αυτο που θα ψησουμε την Bonet, με νερο μεσα να ζεσταίνεται  και αυτο
  2. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατεψουν. Στη συνέχεια, προσθέστε την σκόνη κακάο, την σκόνη καφέ, τον καφέ εσπρεσσο, τα μπισκοτα Amaretti και το ρούμι. Ανακατευετε καλα. Τέλος ριχνουμε το γάλα με το λικερ και ανακατεύετε καλά.
  3. Βαζουμε τη ζαχαρη σε κατσαρολακι και θερμαίνεται μέχρι να λιωσει και να πάρει χρώμα.
  4. Ρίξτε την καραμελα σε μια φορμα στενομακρη 30χ14 ειναι η δικια μου η αν θελετε σε ενα ταψακι στους 30 ποντους, ριχνουμε τωρα το μειγμα μεσα στην φορμα και ψηνουμε για 45 λεπτα, μετα αφηνουμε το γλυκο να κρυώσει καλα!
  5. Όταν θελουμε να το ξεφορμαρουμε, βουταμε την φορμα σε καυτο νερο  και ξεφουρμαρουμε, περιχυνουμε με το σιροπι καραμελας

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγη ειναι απο  rezepte-guru. de,  αλλα εγω έβαλα και την δική μου πινελιά.

Σχόλια
Σχόλιο από gaknis , Τρίτη, 26 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μα τι εμφανιση ειναι αυτη τελος παντων?μπράβο λιανα μου πολλα σκουφάκια για σενα οταν θα ερθεις να μας το κανεις
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ εμφανίσημη πουτίγκα με πολύ ωραίες γεύσεις!!Μπράβο Μπιάνκα!
Μεταφορά στην κορυφή