Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Γρήγορο γλυκό με σφολιάτα, μαρμελάδα και τριφτή ζύμη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 28 Ιούνιος 2015
none
Περιγραφή

Ένα πολύ εύκολο , γρήγορο και νόστιμο γλυκό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 φύλλο Σφολιάτα έτοιμη
  • 1/2 βαζο μαρμελαδα της αρεσκειας μας

Ζύμη κρούστας-Στρόιζελ

  • 300 γρ αλευρι
  • 240 γρ βουτυρο
  • 200 γρ. ζαχαρη
  • 1 -2 βανιλιες
Οδηγίες
  1. Παίρνουμε 1 φυλλο σφολιατα ρολό απο το μαρκετ. Απλώνουμε με το χαρτί της επανω σε ταψι. Επανω αλείφουμε το 1/2 βαζο μαρμελαδα της αρεσκειας μας
  2. Μετα κανουμε με τα υλικα την ζυμη. Βάζουμε τα υλικά όλα μαζί και με τα δάχτυλα τα τρίβουμε. Την ρίχνουμε πάνω στην μαρμελαδα.
  3. Κοβουμε σε κομματια και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς στην αντισταση για 25-30 λεπτα, μεχρι να παρει χρωμα η Επιφάνεια και να εχει παρει λιγο χρωμα και ο πατος της σφολιάτας.
  4. Όταν ψηθεί, βγαζουμε απο τον φουρνο, αφηνουμε να κρυωσει και πασπαλιζουμε με αχνη.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή