Γλυκά μαξιλαράκια
•150 γρ γιαούρτι
•3 κροκοι αυγο
•5 κ σούπας ζαχαρη
•1 βανίλια
•1 μπέικιν πάουντερ
•310 γρ αλεύρι
•1 πρέζα αλάτι
Μαρμελάδα της επιλογής σας
- Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και κανουμε μια μπάλα, αφήνουμε 15 λεπτά, να ξεκουραστει.
- Ανοιγουμε το φύλλο και κόβουμε σε τετράγωνα κομματια. Κόβουμε λιγο ( κανουμε μια χαρακιά) στη μέση απο το ενα τετράγωνο κομμάτι
- Σε ενα άλλο τετράγωνο κομμάτι βαζουμε μαρμελαδα απο δαμάσκηνα η φράουλα η βερύκοκο. Σκεπαζουμε με το τετράγωνο με την χαρακιά, πατάμε Καλα τις ακρες γύρο γύρο ,για να κολλησουν μεταξυ τους
- Ανάβουμε τον φουρνο στους 220 βαθμούς. Σε ενα ταψί βαζουμε λαδοκολλα. Τοποθετούμε τα μαξιλαράκια μας και ψηνουμε για 8-12 λεπτα.
- Αλείφουμε τα μαξιλαράκια μας με μαρμελαδα βερύκοκο, βαζουμε πάλι λίγη μαρμελαδα στο άνοιγμα και Πασπαλιζουμε με αχνη. Γίνονται και σκέτα χωρίς τίποτα μεσα.