Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γλώσσες με ρύζι, κονιάκ και μέλι

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014
none
Περιγραφή

Γευστικό και εμφανίσιμο φαγητό.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • φρεσκα ψαρακια ή φιλετο γλωσσας κατεψυγμενο
  • βουτυρο φρεσκο αγελαδος
  • λιγες γαριδες (εαν δεν εχουμε δεν πειραζει)
  • ρυζακι για πιλαφι
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 1 κουτ. της σουπας μελι
  • αλατι, πιπερι,
  • μπουκοβο και
  • ξύσμα λεμονιου

Οδηγίες
  1. Παναρουμε και τηγανιζουμε τις γλωσσες μας σε φρ.βουτυρο.
  2. Αδειαζουμε το τηγανι μας απο το βουτυρο του τηγανισματος και ξαναβαζουμε καινουριο, ανεβαζουμε την θερμοκρασια της φωτιας μας, ριχνουμε το ρυζι τις γαριδες και τα τηγανιζουμε ελαφρα.
  3. Προσθετουμε το αναλογο νερο (αναλογα ποσο ρυζι θελουμε να κανουμε) το αλατι και το πιπερι και βραζουμε το ρυζι, αφαιρουμε τις γαριδες και ψιλοκοβουμε λιγες μεσα στο ρυζι
  4. Σβηνουμε τη φωτια και ριχνουμε το κονιακ και το μελι μας, γαρνιρουμε το πιατο με μπουκοβο και ξυσμα λεμονιου.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αναλογιες δεν σας γραφω διοτι το γουστο της καθε μιας μας ειναι ξεχωριστο.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή