Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Γκούλας Βιέννης

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα πολύ νόστιμο φαγητό από γάμπα μοσχαρίσια.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  •     1 κιλο κρεας απο γαμπα μοσχαρισια σε κομματια,  το κόκκαλο δεν το πεταμε
  •     800 γρ κρεμμυδια κομμενα στα 4
  •     4 σκ. σκόρδο σε κυβακια κομμενες
  •     1 κ,γλ. σπορο απο κιμινο
  •     1 κ,σ.  ματζουρανα ξερή
  •     4 κ,σ.  παπρικα γλυκια
  •     1 κ,σ.  ξυδι
  •     Αλατι,    πιπερι
  •     1 κ,σ.  ντοματα πελτε
  •     2 μικρα δαφνοφυλλα
  •     λιγο κρασι κοκκινο
  •     1|2 κουπα λαδι καλο η φυτινη
  •     ζουμι απο κρεας ας ειναι και κυβο, οσο παρει
Οδηγίες
  1. Καθαριζουμε τα κρεμμυδια και τα κοβουμε στα 4.   Βαζουμε το λαδι η τη φυτινη να καψει,  ριχνουμε τα κρεμμυδια και αφηνουμε να καβουρντιστουν καλα,  αλλα σιγα σιγα οχι σε δυνατη φωτια,  ανακατευουμε παντα. Ριχνουμε και τα κοκαλα απο το κοτσι.
  2.  Όταν τα κρεμμυδια παρουν ενα καλα κοκκινο σκουρο χρωμα,  τα λιωνουμε μεσα στη κατσαρολα με το μουλτι.   Ριχνουμε το σκορδο, τον πελτε, το σπορο φινοκιο, την παπρικα,  ματζουρανα και το ξυδι,  ανακατευουμε καλα και γρηγορα.    Ριχνουμε 1 κουπα ζεστο νερο και αφηνουμε για 1/2 ωρα να βρασει, αυτο το κανουμε για να απλωθει καλα η γευση της παπρικας.
  3.  Τωρα ριχνουμε το κρεας και το κρασι, αλατι και πιπερι,    ριχνουμε και τον ζωμο η τον κυβο,  τοσο οσο χρειαζεται να φαινεται  λιγο το κρεας.
  4.  Αφηνουμε σε πολυ χαμηλη φωτια, εγω το εβαλα στο 3 και βραζουμε το φαγητο μας για 2-3 ωρες.  Δεν πολυανοιγουμε την κατσαρολα μας ουτε και πολυανακατευουμε με το κουταλι μονο αν θελουμε με το ξυλινο κουταλι.
  5. Σερβιρουμε με μακαρονια η ρυζι η οτι αλλο θελουμε.  Εγω θα το σερβιρω με πατατες και κοκκινο λαχανο με καραμελωμενα μηλα.
Σχόλια
Σχόλιο από gaknis , Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
εισαι θεα κοριτσι μου,νοιωθω χαρουμενη που σε εχω αδελφη.Η αληθεια ειναι οτι το γκουλας το φτιάχνεις υπεροχο το ουγγαρεζικο βεβαια που το εχω δοκιμάσει κιόλας ........δεν νομιζω πως το γκουλας της Βιεννης θα το εκανες άνοστο.......απο μενα όλα τα σκουφάκια γιατι ξερω τον τροπο και τον κοπο για να γινει έτσι το χρώμα του και η γευση του ........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ αδελφουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από eleni_p , Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πω πω φοβερό φαγητό και αυτή η σαλτσούλα σκέτη κόλαση για βούτες!!!!
Μεταφορά στην κορυφή