Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3435-taxinopitatzenhs.jpg
Ταχινόπιτα



Γαύρος ή σαρδέλες στο τηγάνι ελαφριές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 29 Μάιος 2017
none
Περιγραφή

Ψήνονται στο τηγάνι σαν ομελέτα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • γαύρο ή σαρδέλα μέτρια
  • καλαμποκάλευρο
  • αλάτι
  • 3 κ.σ. λάδι.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τα ψάρια μας ,τα πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίξουν.
  2. Σε μπολ ενώνουμε το καλαμποκάλευρο με το αλάτι.
  3. Αλατίζουμε ελαφρά !! και τα ψαράκια μας .
  4. Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι μας ,με ένα πινέλο βοηθάμε να λαδωθεί καλά παντού.
  5. Περνάμε από το καλαμποκάλευρο τα ψάρια μας,'ενα ΄ενα και τα τοποθετούμε στο τηγάνι κυκλικά καλύπτοντας όλο το τηγάνι ,τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά προσέχοντας να μην μας καούν .
  6. Μόλις πάρουν χρώμα από κάτω τα γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά { όπως κάνουμε την ομελέτα},προσθέτουμε 2 κ.σ. λάδι και αφήνουμε λίγα λεπτά να ροδίσουν.
  7. Βγάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε ζεστά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τα περιττά λάδια και τα ψαράκια μας γίνονται πολύ νόστιμα ! Μπορούμε να πασπαλίσουμε τα ψάρια μας με μαϊντανό και να τα περιχύσουμε με λεμόνι ! Το βίντεο για τις λεπτομέρειες εδώ :https://www.youtube.com/watch?v=BBB5ue2UZEU

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή