Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2930-arnisouvlas.jpg
Αρνί στη σούβλα



Γαύρος ή σαρδέλες στο τηγάνι ελαφριές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 29 Μάιος 2017
none
Περιγραφή

Ψήνονται στο τηγάνι σαν ομελέτα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • γαύρο ή σαρδέλα μέτρια
  • καλαμποκάλευρο
  • αλάτι
  • 3 κ.σ. λάδι.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τα ψάρια μας ,τα πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίξουν.
  2. Σε μπολ ενώνουμε το καλαμποκάλευρο με το αλάτι.
  3. Αλατίζουμε ελαφρά !! και τα ψαράκια μας .
  4. Ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι μας ,με ένα πινέλο βοηθάμε να λαδωθεί καλά παντού.
  5. Περνάμε από το καλαμποκάλευρο τα ψάρια μας,'ενα ΄ενα και τα τοποθετούμε στο τηγάνι κυκλικά καλύπτοντας όλο το τηγάνι ,τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά προσέχοντας να μην μας καούν .
  6. Μόλις πάρουν χρώμα από κάτω τα γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά { όπως κάνουμε την ομελέτα},προσθέτουμε 2 κ.σ. λάδι και αφήνουμε λίγα λεπτά να ροδίσουν.
  7. Βγάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε ζεστά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τα περιττά λάδια και τα ψαράκια μας γίνονται πολύ νόστιμα ! Μπορούμε να πασπαλίσουμε τα ψάρια μας με μαϊντανό και να τα περιχύσουμε με λεμόνι ! Το βίντεο για τις λεπτομέρειες εδώ :https://www.youtube.com/watch?v=BBB5ue2UZEU

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή