Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φασολάκια χάντρες λαδερές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016
none
Περιγραφή

Ένας πολύ γευστικός τρόπος να απολαύσουμε τα φασολάκια χάντρες (μπαρμπούνια) ! Νόστιμο και πολύ υγιεινό φαγητό !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 450 γρ. φασολάκια χάντρες φρέσκα ή κατεψυγμένα,
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα,
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες,
  • 1 πράσινη πιπεριά σε κύβους,
  • 2 καρότα σε ροδέλες,
  • 4-5 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες,
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό,
  • 2-2½ ποτήρια νερό,
  • 1 κύβο λαχανικών,
  • λάδι,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο για 5 λεπτά ,ρίχνουμε την πιπεριά σε κύβους, τα καρότα σε φέτες ,ανακατεύουμε.
  2. Τέλος ρίχνουμε τα φασολάκια τα σοτάρουμε λίγα λεπτά ,προσθέτουμε τις ντομάτες ,το νερό, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  3. Σιγοβράζουμε για 45 λεπτά περίπου.
  4. Στα τελευταία 10 λεπτά του βρασίματος ρίχνουμε τον μαιντανό και αφήνουμε το φαγητό μας να μελώσει και να μείνει με μια παχύρρευστη σάλτσα ντομάτας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δοκιμάσουμε και οι χάντρες είναι σκληρές ακόμη προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμη και βράζουμε 10 λεπτά ακόμη. Οι χάντρες περιέχουν Βιταμίνες,Πρωτεΐνες,Σίδηρο, Μαγνήσιο,Ψευδάργυρο,Φυλλικό οξύ ,Κάλιο ,προσπαθήστε να πείσετε τα παιδιά σας να φάνε υγιεινά!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή