Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Φασολάκια καναρίνια

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2013
none
Περιγραφή

Τρυφερά φασολάκια κίτρινα ή σχεδόν άσπρα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1200 γραμμάρια φασολάκια.
  • 3/4 της κούπας λάδι.
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι η 2 μικρά ψιλοκομμένα.
  • 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες φετάκια.
  • 3 μέτριες ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες μικρά κομμάτια.
  • 1 μικρό κουταλάκι ζάχαρη μέσα στις ντομάτες.
  • Μαϊντανό και δυόσμο από μισό ματσάκι ψιλοκομμένα.
  • 1/2 γλυκοπατάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη μικρά καρέ.
  • 1 κύβο-ζελέ ζωμό λαχανικών.
  • αλάτι, πιπέρι, ζεστό νερό.
Οδηγίες
  1. Ζεσταίνουμε το λάδι, και βάζουμε μέσα τα κρεμμύδια ,τα γυρίζουμε να γυαλίσουν και προσθέτουμε τα φασουλάκια, τα γυρίζουμε αρκετά και προσθέτουμε τις ντομάτες με την ζάχαρη, το σκόρδο, τις ντομάτες, τις γλυκοπατάτες, το ζωμό και τον μαϊντανό με τον δυόσμο.
  2. Στην συνέχεια βάζουμε πιπέρι και αφού το δοκιμάσουμε και αλάτι. Τα γυρίζουμε καλά και προσθέτουμε ζεστό νερό.
  3. Αφήνουμε να βράσουν και κουνάμε που και που την κατσαρόλα για να μην μας πιάσουν.
Λίγα μυστικά ακόμα

Πολύ εύκολα στο βράσιμο και πολύ νόστιμα.

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2013
Μετά τις γλυκοπατάτες βάζουμε και το ζωμό λαχανικών! συγνώμη.
Μεταφορά στην κορυφή