Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1470-poutaneska0.jpg
Σπαγγέτι πουτανέσκα



Ελαφριά πατατόσουπα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Δευτέρα, 05 Μάιος 2014
none
Περιγραφή

Νόστιμη και θρεπτική πατατόσουπα, για όλες τις εποχές.

Συστατικά
  • 1 κιλό πατάτες με κομμάτια
  • 1 κύβο λαχανικών
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • μισή κούπα λάδι
  • ένα σφηνάκι κρασί λευκό
  • 1 πράσο το λευκό σε ροδέλες
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο (μια πρέζα)
  • γιαούρτι στραγγιστό
Οδηγίες
  1. Σοτάρω το κρεμμύδι, το πράσο, τις πατάτες, το λίγο μοσχοκάρυδο με λίγο λάδι για λίγα λεπτά.
  2. Σβήνω με το κρασί, προσθέτω ζεστό νερό να τα σκεπάζει, ρίχνω τον κύβο, συμπληρώνω αλάτι και πιπέρι και το αφήνω να βράσει μισή ώρα περίπου.
  3. Πολτοποιώ στο μπλέντερ ή με το μίνι πίμερ ώστε να έχω ένα χυλό.
  4. Μεταφέρω τη σούπα στην κατσαρόλα, προσθέτω το υπόλοιπο λάδι, διορθώνω τη γεύση και προσθέτω ζεστό νερό, ανάλογα με την πυκνότητα που θέλω.
  5. Σερβίρω με λίγο λάδι και μια κουταλιά γιαούρτι στραγγιστό

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή