Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ένα ωραίο βραστό μοσχαρίσιο με λαχανικά

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Με λαχανικά συνδύασα σήμερα το μοσχαράκι και είχα αυτό το αποτέλεσμα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1300 γραμμάρια κρέας μοσχαράκι λαιμό κομμένο μεριδούλες μέτριες.
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι,
  • 2 κρεμμύδια στο μούλτι.
  • 4 πατάτες κομμένες μέτριους κύβους.
  • 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κομματάκια.
  • 2 καρότα κομμένα κομματάκια.
  • Σέλινο μια μικρή ρίζα με τα κλαδάκια της και κομμένα όλα κομματάκια.
  • 1 δαφνόφυλλο
  • μαϊντανό μισό ματσάκι ψιλοκομμένο.
  • 1 πιπεριά κόκκινη ,
  • 1 πράσινη κομμένες καρέ.
  • Αλάτι ,πιπέρι,
  • 1 χούφτα ρύζι,
  • ζεστό νερό
Οδηγίες
  1. Αφήνουμε το κρέας να πάρει θερμοκρασία δωματίου,το πλένουμε και το σκουπίζουμε καλά.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας λίγο-λίγο να πιάσει κρούστα.
  3. Το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και βάζουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε λίγο,προσθέτουμε το κρέας, το δαφνόφυλλο και ζεστό νερό και αφήνομε να βράσει σε΄μέτρια θερμοκρασία το κρέας μας περίπου μια ώρα.
  4. Όταν πάρει να μαλακώσει προσθέτουμε όλα τα λαχανικά ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,και αφήνουμε να συνεχιστεί το βράσιμο πάλι σε μέτρια φωτιά.
  5. Προς το τέλος προσθέτουμε το ρύζι.Αποτελειώνουμε το βράσιμο προσθέτοντας ζεστό νερό όποτε χρειάζεται!
  6. Σερβίρουμε με μπόλικο λεμονάκι.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή