Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Βrownies στα γρήγορα

recipe image
Προστέθηκε απόmamakoulina, Κυριακή, 26 Ιούλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Απλό και λαχταριστό !
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6-8 άτομα
  • 250 γρ.ζάχαρη
  • 185 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 185 γρ. σταγόνες σοκολάτα
  • 2 βανίλιες
  • 3 μεγάλα αυγά
  • 110 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

 

Οδηγίες
  1. Προθερμένετε τον φούρνο στον αέρα στους 160 C
  2. Εάν έχετε φούρνο μικροκυμάτων ζεστένετε το βούτυρο με την σοκολάτα και ανακατεύτε καλά και το αφήνετε στη άκρη.
  3. Σε ένα μπώλ χτυπάτε με σύρμα τα αυγά τις βανίλιες και την ζάχαρη.
  4. Προσθέτετε στο μίγμα την σοκολάτα και ανακατεύετε με μια σπάτουλα.
  5. Ρίχνετε λίγο- λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας διαρκώς.
  6. Ρίχνετε το μίγμα σε ταψάκι στρογγυλό 26cm ή ορθογώνιο και ισιώνετε την επιφάνεια με την σπάτουλα.
  7. Ψήνετε για 30 λεπτά ακριβώς
  8. Αν θέλετε κάνετε το τέστ με την οδοντογλυφίδα.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Συνοδεύεται θαυμάσια με παγωτό όταν είναι ζεστό.
  • Καλό είναι στο ταψάκι να βάλετε αντικολητικό χαρτί.
  • Την επόμενη μέρα το ζεστένετε λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μισή ποσότητα σοκολάτα γάλακτος και μισή κουβερτούρα.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !

Υπάρχει κι άλλη συνταγή για Brownie cake στο site μας

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Είναι τόσο εύκολο και νόστιμο!!!!Για ώρες υπογλυκαιμίας ότι πρέπει στα γρήγορα. Θα την φτιάξω σύντομα. Ευχαριστούμε mamakoulina!!!!
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Λιχουδιά αγαπητή από όλους!
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2009
Αυτό το brownies θα το δοκιμάσω οποσδοίποτε.Η σοκολάτα είναι η μεγάλη αδυναμία του άντρα μου και της κόρης μου.Να ρωτήσω κάτι, μπορούμε να τα κάνουμε σε ατόμικες φορμίτσες για μάφινς;
Σχόλιο από mamakoulina , Σάββατο, 01 Αύγουστος 2009
Aλεξάνδρα να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά φαντάζομαι οτι θα χρειάζεται λιγότερη ώρα ψήσιμο για να μείνει μαλακό μέσα.Μια δοκιμή θα λύσει σε όλους μας την απορία.
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Σάββατο, 01 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μαμακουλινα ,το υπεροχο σου μπραουνις ,κρατα υγρασια μεσα ετσι ?Γινετε ζουμερο ,αν κρινω απο τη φωτο .Λιγο,με μπερδεψε η οδοντογλυφιδα .Δωσε τα φωτα σου .
Σχόλιο από mamakoulina , Σάββατο, 01 Αύγουστος 2009
Εννοώ εκείνο το γνωστό τέστ με την οδοντογλυφίδα ή το ξύλινο καλαμάκι για σουβλάκι που όταν θέλεις να βεβαιωθείς οτι το κέικ έχει ψηθεί το βυθίζεις στο κέντρο του και αν το καλαμάκι βγαίνει καθαρό σημαίνει οτι είναι έτοιμο.
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Σάββατο, 01 Αύγουστος 2009
Αυτο το καταλαβα ειναι γνωστη η μεθοδος .Ηαπορια μου ειναι αν ειναι ρευστο το μπραουνις ,υγρο στο κεντρο ,γιατι αυτο που δειχνει η φωτο ,εκτος κιαν με ξεγελα .
Ως εκ τουτου μου γεννηθηκε η απορια της ασχετης ,πως θα κανω την δοκιμη με οδοντογλυφιδα ,αν το γλυκο κρατα μεσα του μια υγρασια .
Σχόλιο από mamakoulina , Σάββατο, 01 Αύγουστος 2009
Είναι μαστιχωτό στο κέντρο και η οδοντογλυφίδα βγαίνει καθαρή σε αντίθεση με κάποια άλλα brownies που πρέπει να κολλάει λίγο επάνω στο ξυλάκι.Μάλλον δεν κατάλαβα την απορία σου γι'αυτό σου έκανα ανάλυση της τεχνικής.Sorry!!!
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Σάββατο, 01 Αύγουστος 2009
Πολυ καλα εκανες .γιατι ζητας συγνωμη ?Ισως να υπαρχει καποιος που δεν γνωριζει το κολπο αυτο και θα του φανουμε χρησιμες ,απο αυτη τη κουβεντα .
Μεταφορά στην κορυφή