Βοδινό κρέας ταρτάρ
- 400 γρ. Κιμά
- 1 κρεμμύδι
- 1 ανηθόριζα ή φινόκιο
- 2 καροτακια
- 2 πατάτες μέτριες
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 2 ντομάτες
- 2 κουταλιές πελτέ
- 1 κουταλιά Ajvar είναι πάστα πιπεριάς
- 2 κυβακια λαχανικών
- Τα κόβουμε τα λαχανικά μας σε κυβακια, σοτάρουμε το κρεμμύδι, (σε μια κουταλιά λαδι ολα αυτα) με την άνηθο ρίζα, και προσθέτουμε τον κιμά, να σοταριστεί καλά, με τον κύβο λαχανικών.
- Προσθέτουμε και όλα τα λαχανικά που έχουμε ετοιμάσει, τα σοτάρουμε όλα μαζί, να παρουν λίγο χρώμα , και τους βάζουμε ένα λίτρο βραστό νερό και βάζουμε τον πελτε , και τον πελτε από την πιπεριά.
- Τα αφήνουμε να βράζουν σε χαμηλή φωτιά, για 30 λεπτά, και βλέπουμε αν χρειαστεί να προσθέσουμε κι άλλο νεράκι!