Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα μουστάρδας
Εύκολο γρήγορο και πολύ νόστιμο πιάτο από τη μουστάρδα Dijon! Εγώ το φτιάχνω πάντα με κατσικάκι!
- 16 αρνίσιες κοτολέτες, παϊδάκια από πλευρά αρνιού ή κατσικιού,
- 220 γρ. μουστάρδα πικάντικη Dijon,
- 100 ml. κρασί λευκό,
- 1 ζωμό βοδινού,
- 1 1/2 κ.γλ. δενδρολίβανο,
- 1 πιπεριά πράσινη σε κύβους,
- 1 κίτρινη πιπεριά σε κύβους,
- 2 σκ.σκόρδο σε φέτες,
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο,
- 100 ml. λάδι,
- αλατοπίπερο.
- Αλατοπιπερώνουμε καλά τα παϊδάκια μας. Σε φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι τις πιπεριές, το σκόρδο, κρεμμύδι και το δενδρολίβανο να μαλακώσουν, προσέχουμε μην μας καούν! Αφαιρούμε με κουτάλα τρυπητή.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι τα παϊδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα και από τις δυο πλευρές τους έως να μαγειρευτούν μέτρια.
- Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε και τον ζωμό, ανακατεύουμε να λιώσει ο κύβος και προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό, μαγειρεύουμε έως να μαλακώσει το κρέας.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές-σκόρδο-κρεμμύδι και αφήνουμε να μαλακώσουν. Τέλος ρίχνουμε τη μουστάρδα και μαγειρεύουμε να δέσει η σάλτσα μας καλά!!
- Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Μουστάρδα και δενδρολίβανο δένουν πολύ και δίνουν τέλεια γεύση στο φαγητό μας!!
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια!!!:)