Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2557-tsourekimpompel.jpg
Tσουρέκι Μπόμπελ



Αλμυρό κέικ με γαλοπούλα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Δευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2015
none
Περιγραφή

Συνταγή για ένα νόστιμο κέικ που μας έστειλαν οι chef του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 50 γρ Βουτυρο λιωμένο
  • 50 γρ Ηλιέλαιο
  • 25 γρ. Ελαιόλαδο
  • 50 γρ.Κρασι λευκό
  • 5 γρ. Αλάτι
  • 2 γρ. Ρίγανη
  • 2 γρ. Πάπρικα
  • 3 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
  • 225 γρ Αυγά
  • 225 γρ Αλεύρι μαλακό
  • 10 γρ. Μπεϊκιν παουτερ
  • 50 γρ. Γκούντα τριμμένη
  • 50 γρ. Ρεγκατο τριμμένο
  • 150 γρ. Γαλοπούλα καπνιστή σε καρέ
  • 50 γρ. Πράσινες ελιές κομμένες στα 4
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, το λάδι, το κρασί, το αλάτι, την ρίγανη, το πιπέρι και την ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά σιγά – σιγά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπεϊκιν κοσκινισμένα ανακατεύοντας με μια μαριζ ή με μία τρυπητή κουτάλα, απαλά.
  3. Τέλος προσθέτουμε τα τυριά, την γαλοπούλα και τις ελιές και ομογενοποιούμε, αναδιπλώνοντας το μίγμα με μία μαρίζ.
  4. Σερβίρουμε σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 170ο c για 35 – 40 λεπτά περίπου.
Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή και η φωτογραφία από  Σχολή ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή