Τυρόπιτα στολίδι με διάφορα τυριά
- 1 1/2 φύλλο σφολιάτας,
- 400 γρ. διάφορα τυριά τριμμένα, φέτα, κασέρι, κεφαλοτύρι και μυζήθρα,
- 250 ml. κρέμα γάλακτος,
- πιπέρι, ρίγανη, λίγο λάδι για το ταψί.
- Ενώνουμε σε μπολ όλα τα τυριά, την μυζήθρα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε ,προσθέτουμε τέλος το πιπέρι και ρίγανη.
- Λαδώνουμε ένα ταψί (εγώ έβαλα στρογγυλό 24 εκ.) ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας, ρίχνουμε τη γέμιση τυριών, την απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλο το φύλλο, κόβουμε ότι περισσεύει από το ταψί μας.
- Το μισό φύλλο το κόβουμε σε λωρίδες και βάζουμε απάνω από τα τυριά σταυρωτά φτιάχνοντας ένα πλέγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 25-30 λεπτά να ροδίσει.
Πιστεύω πως θα δώσουν ωραία γεύση αν προσθέσουμε ελιές σε φέτες ή αλλαντικά στην γέμιση.