Τυρόπιτα σαλίγκαρος.
- 1 κουτάκι ζύμη κρουασάν Pillsbury.
- 50 γρ.ρεγκάτο .
- 100γρ. φέτα .
- 50γρ.κασέρι, η ότι άλλα τυριά υπάρχουν στο ψυγείο μας .
- Πιπεριά Φλωρίνης σε κομματάκια και πράσινη αν μας αρέσει.
- Πιπέρι.
- 1 κουταλιά σούπας γάλα εβαπορέ.
- Ανοίγουμε την ζύμη , και όπως είναι ολόκληρη , χωρίς να την κόψουμε,την απλώνουμε .
- Τρίβουμε τα τυριά,και προσθέτουμε το γάλα,το πιπέρι και τις πιπεριές, και κάνουμε ένα μείγμα.
- Απλώνουμε το μείγμα των τυριών, κατά μήκος της ζύμης ομοιόμορφα.
- Βρέχουμε με λίγο νερό τις άκρες της ζύμης ,και ενώνουμε,κλείνοντας μέσα το μείγμα.
- Το γυρίζουμε γύρω-γύρω σε σχήμα σαλίγκαρου.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου,να ροδοκοκκινίσει το φύλλο.
Αν θέλουμε μπορούμε να παραλείψουμε τις πιπεριές.Γίνεται το ίδιο νόστιμη!








