Τυρόμπαλες
- 350 γρ. τυρί φέτα τριμμένη με τα δάχτυλά μας ή με ένα πιρούνι,
- 2 κ..σ. βιτάμ μαλακό,
- 2 κ.σ. ηλιόσπορους,
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο.
- Βάζουμε σε μπολ την τριμμένη φέτα,προσθέτουμε βιτάμ και ηλιόσπορους,ανακατεύουμε να ενωθούν καλά.
- Τέλος προσθέτουμε και 4-5 κ.σ. από τον ψιλοκομμένο άνηθο,ανακατεύοντας καλά.
- Παίρνουμε μείγμα και πλάθουμε μικρές μπαλίτσες τυριού. Τις μισές τις κυλάμε στον υπόλοιπο άνηθο να καλυφθούν ή σε ηλιόσπορους,αφήνουμε και κάποιες λευκές.
- Βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένες με μεμβράνη και παγώνουμε.
- Τις διακοσμούμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.