Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3624-giouzlemedes.jpg
Γκιουζλεμέδες



Τρίγωνα ψωμάκια Laugen-Ecken

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Υπέροχα και αφράτα ψωμάκια.

Συστατικά
  • 400 γρ αλευρι Ντινκελ νούμερο 630
  • 1 κ γλ αλατι
  • 1,5 κ σ κρεμα γαλακτος
  • 2 αυγα
  • 180ml χλιαρο γαλα
  • 1 κ γ ζαχαρη
  • 1 κ γ λαδι ελαφρυ
  • 22 γρ μαγια φρέσκια
  • 1 λίτρο νερού για την σοδα
  • 50 γρ σόδα που βάζουμε σε φαγητά
Οδηγίες
  1. Διαλύστε τη μαγιά και τη ζάχαρη στο χλιαρο γαλα και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζι για 10 λεπτά, η ζυμη ειναι λιγο μαλακή κολλαει πολυ λιγο, μην βάλετε αλλο αλευρι.
  2. Βάζουμε τον φούρνο να κάψει σε 200 βαθμούς. Πασπαλίζουμε τον πάγκο εργασίας με αλευρι. Βαζουμε την ζυμη επανω και κανουμε ενα ρολό, κόβουμε σε 8- 9 κομμάτια. Με τις παλάμες κάνουμε μπαλακια. Με τον πλάστη πατάμε κάθε μπαλάκι να έρθει σε μέγεθος μικρο πιατακι.
  3. Βαζουμε το ενα επανω στο αλλο και αναμεσα αλείφουμε Καλα με ενα πινέλο με λειωμένο βουτυρο. Το τελευταίο δεν το αλείφουμε, τωρα ανοιγουμε σε ενα φυλο σε μέγεθος ενα μεγαλο πιατο.
  4. Ξανά το διπλώνουμε, αναμεσα ξανά άλειμμα με βουτυρο και ξανά άνοιγμα σε μέγεθος Μεγαλου πιάτου κοβουμε σε 8 τριγωνα.
  5. Αφηνουμε το νερό με την σόδα να βρασει , σβήνουμε το μάτι, ρίχνουμε ένα ένα ξεχωριστά τα τριγωνα να κάνουν βουτιά τα αφήνουμε για 15-20 δευτερόλεπτα. Τα βγαζουμε με τρυπητή κουτάλα, αφηνουμε λιγο να στραγγίσουν επανω στην σχάρα.
  6. Σε ταψί η λαμαρίνα βάζουμε μια λαδόκολλα και προσεκτικά με μια τρυπητή κουτάλα βγάζουμε σιγά σιγά ένα ένα τα ψωμάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο. Αν θελουμε πασπαλιζουμε με τριμμενο τυρι η παπαρουνοσπορο η χοντρο αλατι η σουσαμι
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και μετά τα ξεκολλάμε σιγά σιγά από την λαδόκολλα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή