Τούρτα Ζελέ Μωσαϊκό
- 1 λίτρο γάλα
- 12 φύλλα ζαλατινη άχρωμη
- 100 γρ ζάχαρη
- 6 βανίλιες
- 1 ζελε με γεύση φράουλα η κεράσι
- 1 ζελέ με γεύση λεμόνι η Ανανά
- 1 ζελέ με γεύση κίουι
- 1 ζελέ με γεύση Ροδάκινο
- Ότι έχετε βάλετε αρκεί να έχουμε
- διαφορετικές γεύσεις και χρώματα
- Χυμό μήλου
- Το καθε χρώμα ζελέ το φτιαχνουμε οπως λεει η συσκευασια αλλα αντι για σκέτο Νερό το βάζουμε μισό μισό με Χυμό μήλου για πιο καλύτερη γεύση.
- Ξεχωριστά φτιάχνουμε τα 4 η 5 ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγειο να σφίξουν καλά σχεδόν όλη την Νύχτα.
- Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό να μαλακώσουν.
- Ζεσταίνουμε λιγο το γάλα με την ζαχαρη και τις βανίλιες. Στιβουμε Καλα τις ζελατίνες. Τις Ρίχνουμε μέσα στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε Καλα να διαλυθούν. Το αφήνουνε λίγο να κρυώσει και να μην ειναι πολυ ζεστο.
- Κόβουμε τα ζελέ σε κυβους ή τριγωνα και τα βάζουμε ανακατεμένα στην φόρμα. Ρίχνουμε και το γάλα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες μέχρι να σφίξει πολύ Καλα.
Αν δεν έχετε Φορμα Σιλικόνης, ντυνουμε μια φόρμα με μεμβράνη.