Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3774-koklianasken.jpg
Κωκ σε παραλλαγή



Τούρτα Τιραμισού της Σοφίας

recipe image
Προστέθηκε απόsofouleli, Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Τούρα Τιραμισου απλή και νόστιμη.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
  • 5 αυγά xωρισμένα κρόκοι με ασπράδια
  • 1 φλ/να του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 φλ. τζ. αλεύρι
  • 1 μπέικιν
  • 1 βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 6 κγ κακάο
  • ΚΡΈΜΑ
  • 1-2 Κουπάκια τυρί Φιλαδέλφεια η απο το LIDL γερμανικό
  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1 φυτική σαντιγύ
  • 1 κρόκο αυγού
  • 1/σ νές καφέ
  • ΣΙΡΟΠΙ
  • 1 1/2 Ποτήρι νερό
  • 3/4 ποτηριού ζάχαρη
  • 3-4 κ.γ νές καφέ διαλυμμένο σε λιγο νεράκι
  • λίγο λικέρ
Οδηγίες
  1. Στο παντεσπάνι χτυπάμε στην αρχή μαρέγκα τα ασπράδια  κι επειτα χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά οπως συνηθίζεται σ όλα τα παντεσπάνια και ψήνουμε 15λεπτά μονο .
  2. Αφαιρούμε τα γύρω γύρω που ειναι πιο τραγανά .
  3. Κόβουμε το παντεσπάνι με κλωστη σε τρία μέρη και βάζουμε ενδιαμεσα την κρέμα χτυπώντας τα υλικά αφού πρωτα σιροπιασουμε.
  4. Απο πάνω ρίχνουμε κακάο και στολίζουμε ανάλογα με το τι θέλουμε και την περίσταση αν δηλ είναι για γενέθλια κάνουμε πιο προσεκτικό στόλισμα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτή τη φορά εφτιαξα ενδιάμεσα κρέμα βραστή γάλακτος για να κάνει την διαφορά στη γεύση ,μισο κιλο γάλα μια κσ βούτυρο 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κούπα ζάχαρη βανίλια βραζουμε μέχρι να πήξει, ομως ακόμα και χωρίς αυτην πάλι ωραία ειναι.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή