Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Building on the foundation of its predecessor
DonnaKB 28.5.2022 7:01
Ultra-soft steps, meet superior cushioning
DonnaKB 28.5.2022 6:57
Inspired by the vibrant energy and sights that tak
DonnaKB 28.5.2022 6:55
Pairing a down-to-earth persona with out-of-this-w
DonnaKB 28.5.2022 6:52
The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

427-profiterol1.jpg
Προφιτερόλ



Τούρτα παγωτό καραμέλα

recipe image
Προστέθηκε απόmarianta, Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Μια πολύ απλή συνταγή για τούρτα παγωτό που μπορείτε να φτιάξετε με παντεσπάνι ή κέικ που σας έχει περισσέψει .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

1 μικρό παντεσπάνι ή 10 φετούλες κέικ
1 κιλό παγωτό σε όποια γεύση σας αρέσει . Εγώ έβαλα παρφέ κρέμα και σοκολάτα .
300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 / 2 κούπα σιρόπι καραμέλα
5 κουταλιές ζάχαρη άχνη
λίγα βύσσινα για διακόσμηση

Οδηγίες

Κόβετε σε λεπτές φέτες το παντεσπάνι ή το κέικ και το βάζετε σ ένα δίσκο με τοιχώματα .
Σε μία κούπα διαλύετε με νερό 4 κουταλιές σιρόπι καραμέλα και ραντίζετε το παντεσπάνι .
Στρώνετε από πάνω το παγωτό .
Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη σε σφιχτή σαντιγύ και μ ένα κορνέ βγάζετε ροζέτες και καλύπτετε το παγωτό .
Γαρνίρετε με σιρόπι καραμέλας και βύσσινα .

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή