Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
akshpatil 12.5.2020 15:46
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τούρτα Μους Σοκολάτα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2012
none
Περιγραφή

Απίθανη τούρτα και εύκολη στην κατασκευή της.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

Για Μπισκοτενια Βαση:

  •  3 αυγά μεγάλα
  • 150 ζάχαρη
  • 150 αλεύρι
  • 1 βανίλια
  • 1 κ.γλ μπεικιν

  Για το μους:

  •     1 σοκολάτα  γάλακτος,( MiLKA )
  •     1 γλυκόπικρη σοκολάτα (MiLKA )
  •     4 πακετακια κρεμα γαλακτος (250 γρ το καθε ένα και 30 % λιπαρα)
Οδηγίες

Για τη βάση

  1.     Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα ασπράδια του αυγού και 3 κουταλιές ζεστό νερό και τα χτυπάμε με το μίξερ καλά για περίπου 5 λεπτά, βάζουμε τους κρόκους, και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε με το μίξερ,
  2.     Ρίχνουμε την ζάχαρη και την βανίλια, δουλεύουμε ώσπου να λιώσει καλά.
  3.     Βάζουμε, και το αλεύρι, με την μπεικην και το ανακατεύουμε με το μίξερ.
  4.     Το ρίχνουμε σε 28 άρα φόρμα,που ανοιγει στα πλαγια, και το ψήνουμε στους 180ο στον αέρα για 30 λεπτά.
  5.     (το φτιαχνουμε μια μερα πριν)

Για τη γέμιση

  1. Σε μια κατσαρολα βαζουμε νερο να βρασει. Βαζουμε μεσα ενα Μπολ ανοξείδωτο,και βαζουμε την σοκολατα μεσα να λιωνει σιγα σιγα και την κρεμα γαλακτος και ανακατεύουμε μεχρι να μας λιωσει καλα  και να παρει μια βραση.    Το κατεβαζουμε απο το ματι της κουζινας.  Το βαζουμε στο ψυγειο  αποβραδίς να σφίξη και να κρυώσει!
  2.  Την αλλη μερα κοβουμε το κεικ στα τρια.  Παιρνουμε τη σοκολατα την βαζουμε σε πιο μεγαλο μπολ και βαζουμε και δυο πακετακια στερεωτικο για κρεμα γαλακτος και χτυπαμε την Μους με το Μιξερ να μας γινει μια κρεμα σφικτη και αφρατη .
  3. Την βαζετε τωρα  πανω στην κομμενη βάση (να σας φτασει,)περιπου ένα με ενάμιση  ποντο σε καθε πατο. Με το υπολοιπο την περνατε στα πλαγια γυρω  γυρω και κανετε και το ντεκορ σας!

Σχόλια
Σχόλιο από LARA LO , Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2012
τρελαίνομαι για τούρτες με μους!!!υπέροχη!!!!
Μεταφορά στην κορυφή