Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

WhatsApp +447825721610 αγοράζει Οξυκωδόνη. Xanax
alllifepharmacies 3.9.2024 11:35
WhatsApp +447825721610 buy tramadol,Methadone,Xa
alllifepharmacies 3.9.2024 9:16
WhatsApp +447825721610 buy Xanax ,Adderall,Tramado
alllifepharmacies 3.9.2024 9:07
MDPHP Pulvershops online in Deutschland
globaldhleuronet@gmail.co 2.9.2024 12:34
MDPHP-Pulver (Freebase)
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 1:10
MDPHP POWDER (Freebase) online in Deutschland zu v
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:57
Bestellen Sie reines MDPHP PULVER (Freebase) onlin
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:41
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP-PULVER (Freebase) on
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:30
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP online in Deutschlan
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:13
GBL online in Deutschland ohne Rezept erhältlich
globaldhleuronet@gmail.co 31.8.2024 23:44
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:12
$Vaild.Work$|Cloned Card Atm | Sell Dumps Track 1&
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:09
$Vaild.Work$SELL DUMPS CLONED CARDS ATM TRACK 1&2
selldumps 31.8.2024 4:05
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 4:01
$Vaild.Work$|Best Dumps store Best cloned cards Se
selldumps 31.8.2024 3:56
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 3:55
#Vaild.Work#Sell Dumps track 1&2 cloned cards cred
selldumps 31.8.2024 3:53
$Vaild.Work$|Dumps With Pin Shop track 1&2 cloned
selldumps 31.8.2024 3:50
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2101-kimadopita11.jpg
Κιμαδόπιτα



Τούρτα με Mousse au Chocolat και Πορτοκάλι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 03 Ιούνιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 8 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια υπέροχη τούρτα από την φίλη Καρολίνα!!

Συστατικά

Παντεσπάνι

  • 6  αυγά                  
  • 6 κ,σ. καυτό νερό                                     
  • 200 γρ. ζάχαρη                                     
  • 1 βανίλια                                
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι                        
  • 150 γρ.  αλεύρι                          
  • 1 μπέικιν   πάουντερ           
  • 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου  βανίλια από αυτή που βράζουμε  ή 75 γρ. κορν φλάουρ              
  • 2 κ,σ. κακάο       

Γέμιση κρέμα

  • 7 πορτοκάλια                                    
  • 2 φακελάκια  Mousse au Chocolat από αυτά που  είναι για γλυκά ή επιδόρπιο
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος κρύα                                
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Οδηγίες
  1. Ανάβουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς
  2. Αλείφουμε  με μαργαρίνη και ντύνουμε με λαδόχαρτο μια φόρμα 26αρα με στεφάνι
  3. Φτιάχνουμε το παντεσπάνι
  4. Βάζουμε τα αυγά σε μια λεκάνη του μίξερ με το καυτό νερό και τα χτυπάμε για 1 λεπτό στο πολύ δυνατό να αφρατέψουν καλά
  5. Ανακατεύουμε την ζάχαρη με την βανίλια και το ξύσμα, το προσθέτουμε σιγά- σιγά στα αυγά και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά έως να έχει γίνει αφράτο και να είναι διπλάσιο σε όγκο 
  6. Ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου ή κορν φλάου με το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το ρίχνουμε σιγά- σιγά και ανακατεύουμε απαλά να μην μας ξεφουσκώσει το μίγμα
  7. Βάζουμε το μίγμα στην φόρμα, αμέσως στον φούρνο και  ψήνουμε για 40 λεπτά
  8. Όταν ψηθεί βγάζουμε το στεφάνι από την φόρμα και αναποδογυρίζουμε το παντεσπάνι, το βρέχουμε λίγο με ένα σφουγγαράκι (αυτό το κάνουμε γιατί βγαίνει πιο εύκολα η λαδόκολλα από το παντεσπάνι) και τραβάμε  την λαδόκολλα
  9. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και το κόβουμε σε 3 πάτους
  10. Κάνουμε την γέμιση κρέμας
  11. Καθαρίζουμε  4 πορτοκάλια, αφαιρούμε και την άσπρη φλούδα τους και τα κόβουμε σε φιλέτα
  12. Τα υπόλοιπα πορτοκάλια τα στύβουμε και μετράμε 200 γρ. από τον χυμό τους
  13. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μια λεκάνη τον χυμό ,το ξύσμα πορτοκαλιού και την σκόνη από την  Mousse au Chocolat
  14. Βάζουμε σε μια πιατέλα έναν πάτο παντεσπάνι και βάζουμε το στεφάνι της φόρμας
  15. Επάνω στον πάτο βάζουμε το ένα τρίτο από την κρέμα, βάζουμε τον δεύτερο πάτο, βάζουμε τα φιλέτα από το πορτοκάλι και το μισό μέρος από την υπόλοιπη κρέμα και μετά τον τρίτο πάτο και το πατάμε ελαφρά
  16. Αλείφουμε με την υπόλοιπη κρέμα και στολίζουμε όπως την θέλουμε
  17. Αφήνουμε να κρυώσει 3 ώρες στο ψυγείο
  18. Αν θέλουμε  την κάνουμε και με μανταρίνια αντί για πορτοκάλια
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2010
Βλέπω, Βιανκα, ότι στο παντεσπάνι δεν έχει βούτυρο, καλό αυτό. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε σε φακελάκια Mousse au Chocolat;
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2010
α!!!ωραια να την φτιαξετε ειναι πολυ καλη τουρτα και νοστιμοτατη
Σχόλιο από marianta , Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Να δώσεις και πάλι τα συγχαρητήριά μας στην Καρολίνα Μπιάνκα για την υπέροχη δημιουργία της! Ευχαριστούμε κι εσένα που τη μοιράστηκες μαζί μας!
Σχόλιο από hrisag , Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπεροχη τουρτα και απο εμφανιση σκιζει,συγχαρητηρια η φιλη σου Μπιανκα!
Σχόλιο από erotas , Σάββατο, 05 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αχ αυτή η Καρολίνα...θαυμάσια η τούρτα ιδιαίτερη
Σχόλιο από afroditi , Σάββατο, 05 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απίθανη! Μπράβο στην Καρολίνα!
Το Mousse au Chocolat τι είναι βρε κορίτσια ; φαντάζομαι ετοιμο φακελάκι σκόνη ;
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 05 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσια κι αυτή η τούρτα της Καρολίνας!
Μπράβο!!
Σχόλιο από Πολυάνθη , Σάββατο, 05 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τέλεια η τούρτα οπως πάντα!!!!!!!!
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 06 Ιούνιος 2010
ναι εινε φακελακι
μπορουμε να βαλουμε και σοκολατα τριμμενη μεσα οταν ειναι ετοιμο,
μπορουμε να την φτιαξουμε και μονες μας την Mousse au Chocolat αλλα εχει αυγα μεσα και οι περισοτεροι τα αποφευγουν τα φρεσκα τα αυγα
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2010
ναι Νανα μου σηγουρα θα ειναι το ιδιο με της Alsa,
Μεταφορά στην κορυφή