Το καλύτερο ζελέ με άσπρο κρασί
-
1000 γρ. κρασί άσπρο
-
1000 γρ. φρέσκο χυμό μήλου
-
100 γρ. δυόσμο
-
1 πακέτο ζάχαρη με πηκτίνη 3:1
-
Μπορείτε να την κάνετε με άσπρη ζάχαρη και να βάλετε 1 πακετάκι πηκτίνη μέσα
-
Πήζει ουσιαστικά την μαρμελάδα και θα την βρείτε στα σούπερ μάρκετς
-
Βάζουμε τον χυμό με τον δυόσμο να πάρει μια βράση
-
Μετά τον αφήνουμε για 1 ώρα
-
Προσθέτουμε και το κρασί και την ζάχαρη και τα βράζουμε για 5 λεπτά
-
Κάνουμε την δοκιμή με το κουτάλι, αν έχει δέσει καλά
-
Βγάζουμε τον δυόσμο
-
Βάζουμε το ζελέ αμέσως σε βαζάκια, τα κλείνουμε καλά τα αναποδογυρίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν
-
Τα φυλάμε σε δροσερό μέρος
-
Τρώγετε σε ψωμί και με γιαούρτι






