Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Τάρτα με κρέμα και φρούτα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 28 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Νόστιμη και εμφανίσιμη τάρτα με σμέουρα ή βύσσινα!

Συστατικά

Βάση Ζυμη μπισκοτενια

  • 250 γρ αλευρι.
  • 125 γρ ζαχαρη.
  • 125 γρ βουτυρο η μαργαρίνη.
  • 1 Αυγο.
  • 1 βανιλια
  • 1/2 πακετο μπεκιν

Για την κρέμα

  • 2 φακελάκια ανθος αραβοσιτου βανιλια που βράζουμε
  • 500 ml γαλα.
  • 1 βανιλια
  • 600 γρ τυρι κρεμα η πολυ Καλα στραγγισμένο Γιουρτι
  • 1/2 Κ,γλ. Χυμο λεμονι
  • 200 γρ Αχνη ζαχαρη

Για κάλυψη

  • 500 γρ σμέουρα η αλλα φρουτα αρκεί να ειναι ξινά μπορείτε να βάλετε και βύσσινα μπορείτε να βάλετε και κατεψυγμένα αλλα οχι ξεπαγωμένα
  • 1 κουτί ζελέ σε Κόκκινο χρώμα
Οδηγίες
  1. Πρώτα κανουμε την κρεμα: Βαζουμε το γαλα με το ανθος αραβοσιτου να βράσει και να έχουμε μια κρεμα, οταν κρυωσει λιγο ριχνουμε το γιαουρτι, την βανιλια, τον χυμο και την αχνη. Με έναν αυγοδαρτη τα ανακατεύουμε πολυ Καλα.
  2. Για την μπισκοτενια ζυμη: ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι και το βαζουμε για 30 λεπτα στο ψυγείο. Ανάβουμε τον φουρνο στους 170 βαθμούς αντισταση.
  3. Ανοιγουμε μετα τη ζυμη σε φυλο και την βαζουμε σε μια φορμα με στεφάνι 26αρα και κοιτάμε να ειναι και τα πλάγια καλυμμένα.
  4. Ριχνουμε επανω την κρεμα ,και απλώνουμε επανω τα φρουτα. Ψήνουμε για 60 λεπτα.
  5. Μόλις βγάλουμε το γλυκο απο τον φουρνο έτσι πως ειναι καυτό, βαζουμε επανω το ζελέ που έχουμε φτιάξει οπως γράφει η συσκευασία.
  6. Αφηνουμε να κρυωσει πολυ Καλα και να σταθεί και να σφίξει η κρεμα, δηλαδη όλη νύχτα η καλυτερα 12 ώρες.

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015
Κορίτσια το έφτιαξε μια φίλη μου και έβαλε επάνω Μήλα Κομμένα στα 1/4 και καθε 1/4 κομάτι το χάραξε λιγο 3-4 φορές και οταν ψήθηκε
το πασπαλισε μετά μόνο με άχνη
Μεταφορά στην κορυφή