Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Τάρτα φράουλας

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Αλλη μια πανεύκολη τάρτα με φράουλες ,μπορούμε να την φτιάξουμε και με άλλα φρούτα όπως κεράσια .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 φύλλο σφολιάτα,
  • 1/2 κ. φράουλες κομμένες σε φέτες ή στην μέση(ανάλογα πόσο μικρές ή μεγάλες είναι),
  • λίγο βιτάμ,
  • ζάχαρη κρυσταλλική,
  • άχνη για το τέλος,
  • σαντιγύ για το σερβίρισμα.
Οδηγίες
  1. Στρώνουμε την λαμαρίνα της κουζίνας μας με λαδόκολλα,ανοίγουμε απάνω το φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε γύρω γύρω το φύλλο χωρίς να φτάσουμε μέχρι κάτω!
  2. Βάζουμε τις φέτες φράουλας σε όλο το φύλλο,πάνω από κάθε φράουλα λίγο βιτάμ,πασπαλίζουμε με ζάχαρη κρυσταλλική και ψήνουμε 30 λεπτά στους 180 ο .
  3. Ετοιμάζουμε την σαντιγύ χτυπώντας 1 τενεκεδάκι παγωμένο μόρφατ με άχνη καλά,αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο.
  4. Αφού κρυώσει λίγο η τάρτα μας την σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άχνη ή με την σαντιγύ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ απλά την πασπάλισα με άχνη ,οι χυμοί από τις φράουλες ξεχειλίζουν όταν ψηθούν γίνεται πολύ νόστιμη !! Ωραία θα γίνει επίσης αν ζεστάνουμε σε ένα κατσαρολάκι μαρμελάδα φράουλα ,κεράσι ή βερίκοκο , να την ενώσουμε με τα φρούτα και όπως είναι να τα βάλουμε πάνω στην σφολιάτα χωρίς φυσικά να πασπαλίσουμε με ζάχαρη σε αυτή την περίπτωση.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή