Συκωταριά λαδορίγανη
- 1 συκωταριά κομμένη σε κομμάτια
- 1 κούπα νερό
- Αλάτι, πιπέρι
- Αρκετό Λάδι
- Μισό κουταλάκι ρίγανη
- 1 λεμόνι το χυμό του
- Ζεσταίνω το νερό σε ένα τηγάνι και ρίχνω μέσα τη συκωταριά και την αφήνω να βράσει περίπου ένα τέταρτο.
- Προς το τέλος και πριν πιει το νερό, βάζω το λάδι, το αλατοπίπερο και ανακατεύω καλά.
- Τώρα που έχει αρχίσει να πίνει το νερό, ρίχνω τη ρίγανη και το χυμό του λεμονιού.
- Συνεχίσω το σοτάρισμα πια και αφήνω να ροδοκοκκινίσει στο λαδάκι του.
Το μόνο που έκανα σήμερα ήταν να την σβήσω πρώτα με κόκκινο κρασί και στο τέλος έριξα το λεμόνι με τη ρίγανη!!
Αρεσε σε όλους!!!!