Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σπάρτακ

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015
none
Περιγραφή

 

Τέλειο γλυκό

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 100γρ βούτυρο ,
  • 2κ σ μέλι ,
  • 200 γρ ζαχαρη
  • βάζουμε στο μπεν Μαρι τα 3 υλικά μεχρι να λιωσει ζαχαρη, προσθέτουμε
  • 2αυγα ,και 1,5 κ γ σόδα κ ανακατεύουμε συνεχεια γινετε ενα αφρός
  • Βγαζουμε απο την μπεν Μαρι κ προσθέτουμε
  • 400 γρ αλευρι ,
  • 4 κ σ κακάο ,κ
  • 1 κ γ μπέικιν κανουμε τη ζυμη.
Οδηγίες
  1. Η ζυμη δεν πρεπει να κολλάει στα χερια, αν χρεαστει προσθέτουμε λιγο αλευρι
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη, εγώ εκανα 5 φύλλα, ανοίγουμε φύλλο σε λαδοκολα εμενα ηταν το ταψί μου 25 Χ35 αν θέλετε μπορείτε κ σε ποιο μικρά, ψηνουμε 180βαθμ. για 7-8 'όχι παραπάνω να μην παραψηθει. .....
  3. Όταν τελειώνουμε τη διαδικασία και ψήσουμε και τις 5 πίτες, κανουμε την κρεμα εγώ εβαλα 500 γρ μασκαρπόνε ,600 γρ κρεμα γάλακτος ,200 γρ ζαχαρη ,2 βανίλιες ολα μαζι χτυπαμε στο μίξερ γινετε ενα άσπρο μίγμα.
  4. Οποτε ξεκινάμε ενα φύλλο, απο πανω κρεμα μεχρι τελος στο τελευταίο δεν βάζουμε κρεμα η αφηνουμε ετσι η σοκολατα λιωμένη κουβερτούρα σε μπεν Μαρι .

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή