Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4356-likerstafiliken.jpg
Λικέρ σταφύλι



Σπαγγέτι με πέστο δυόσμου

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 25 Μάιος 2013
none
Περιγραφή

Μια ακόμη σάλτσα πέστο, συνοδεύει το σπαγγέτι αυτό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 500 γραμμάρια σπαγγέτι.
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού δυόσμο ψιλοκομμένο.
  • 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα.
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού κεφαλογραβιέρα τριμμένη.
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες.
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο.
  • αλάτι πιπέρι.
  • Λίγες κουταλιές νερό.
Οδηγίες
  1. Σε μούλτι χτυπάμε τα αμύγδαλα να γίνουν σκόνη. Ρίχνουμε στην συνέχεια την κεφαλογραβιέρα το δυόσμο και το σκόρδο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όταν γίνουν ομοιόμορφο μείγμα προσθέτουμε το λάδι ,αλάτι ,πιπέρι και λίγο νερό. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμη και αλάτι.
  2. Σε βαθιά κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε το σπαγγέτι. Το σουρώνουμε και ρίχνουμε 5-6 κουταλιές σάλτσα ,ανακατεύουμε και σερβίρουμε, στολίζοντας με μια κορφούλα δυόσμου.
Λίγα μυστικά ακόμα

Συνταγή από το Everything Cook.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή