Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σούπα με πράσινα σπαράγγια βελουτέ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2013
none
Περιγραφή

Η σούπα αυτή είναι πολύ καλή και για δίαιτα, γιατί δεν έχει πολλά λιπαρά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  •    500 gγρ πράσινα σπαραγγια
  •    1 κ,γλ. βούτυρο.
  •    1 κρεμμύδι μικρο
  •    1 κ,σ. αλεύρι
  •    500 ml χυμο απο κοτοσουπα η κρεατοσουπα μπορούμε να βάλουμε και κύβο του εμπορίου ( η βαζουμε νερο )
  •    200 ml γάλα 1,5%
  • Creme Fraiche (50 gr) η 50 ml Κρεμα γαλακτος ( 30% Fett)
  •    Αλάτι, πιπέρι
  •    Λιγο φρεσκο μυρωνι η μαϊντανό
Οδηγίες
  1. Πλένουμε τα σπαραγγια και κόβουμε το κάτω μέρος αρκετα καλα, τα πρασινα σπαραγγια δεν θέλουν καθάρισμα.   Κόβουμε και το επάνω μέρος , την κορυφή και τις βάζουμε στην άκρη.   Κόβουμε τα σπαραγγια σε κομματάκια ½ - 1 cm
  2. Βάζουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το κρεμμύδι που το εχουμε κόψει σε κομματάκια να σωταριστεί. Ρίχνουμε και τα σπαραγγια ( τις κορυφές δεν τις βαζουμε τωρα αλλα μετα στο τέλος ) και αφήνουμε να σωταριστουν και αυτα καλα
  3. Ρίχνουμε επάνω το αλεύρι ανακατευουμε και ρίχνουμε τον ζωμο   Και το γάλα, ανακατευουμε.   Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 12 λεπτα,
  4. Χτυπαμε την σούπα στο μπλεντερ να γίνει βελουτέ.   Ρίχνουμε τις κορυφές απο τα σπαραγγια,α φήνουμε να πάρουν μια βραση και ριχνουμε και το Creme Fraiche η την κρέμα γάλακτος και βραζουμε ακόμη για 5 λεπτα.
  5. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα βότανα.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή