Σολομός στο φούρνο με τυριά
- Ενα κομμάτι σολομό για κάθε άτομο
- 200 γρ. τυρι κρεμα Φιλαδελφεια
- Τυρι τριμμενο εμενταλ
- Αλάτι,
- πιπερι
- Σε ενα πυρεξ βαζουμε το ψάρι σολομο, αλείφουμε με το τυρι κρεμα σε κάθε κομματι ,υπολογιζουμε 3-4 κ. σ. Ρίχνουμε αλάτι και πιπερι
- Πασπαλίζουμε με το τριμμενο τυρι.
- Ψηνουμε σε ζεστο φουρνο στους 200 βαθμούς περιπου 20 λεπτα, ισως λιγότερο, ισως περισσοτερο.
- Μόλις παρει το τριμμενο τυρι χρωμα, ειναι ετοιμο.
- Σερβιρουμε με σαλατα