Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σοκολατένιο παρφέ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2013
none
Περιγραφή

Γρήγορο γλυκό, νόστιμο και με πολύ σοκολατένιο!

Συστατικά

•200 γρ Σοκολάτα, γλυκόπικρη

•250 g τυρί κρέμα  Φιλαδέλφεια

•50 g χυμό πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένο

•1 κουταλάκι του γλυκού ξυσμα πορτοκαλιού,

•2 κουταλιές της σούπας λικέρ Grand Marnier

•3 φύλλα ζελατίνης, λευκή

•1 κουταλιά της σούπας, ζαχαρη αχνη

Οδηγίες

1. Έχουμε μια φόρμα μικρή.

2.Λιώστε τη σοκολάτα σιγα σιγα σε χαμηλη φωτια

3.Βάλτε την ζελατινη σε κρύο νερο να μαλακωσει

4.Ανακατεύουμε όλα τα αλλα συστατικά με ένα σύρμα. Τα ρίχνουμε στη ζέστη σοκολάτα και ανακατευουμε ζωηρα με το σύρμα ,διατηρούμε το μίγμα ζεστο

5.Πιέστε την ζελατινη και ρίξτε την στο ζεστο μείγμα

6.Το χτυπάμε ζωηρα καλα με το σύρμα ρίχνουμε και μια πρεζα αλάτι μεσα

7.Ντυνουμε μια φόρμα μικρη με μεμβράνη, ( εγώ εχω μια της Ταπερ δεν χρειαζεται μεμβράνη )

8.Ριχνουμε την κρεμα μεσα και το βαζουμε στο ψυγειο για τουλάχιστον 4 ώρες

9.Πασπαλιζουμε με ξύσμα πορτοκαλι ανακατεμενο με λίγη ζάχαρη

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2013
Στη συνταγή πρόσθεσα κι άλλη ζάχαρη γιατί μας αρέσει γλυκό , αλλά μου έγινε πολύ σφικτό το μείγμα, σκέφτομαι μήπως έφταιγε η ζελατίνα και ίσως δεν έπρεπε να μπει....τι λες;
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2013
Ηλιαννα μου εγώ έβαλα 3 πλάκες ζελατινη ! Και είταν οκ ισως να θελει 2 να βάλεις
Και ισως λίγο περισσότερο χυμο πορτοκαλι
Ισως να ειναι και το τυρι πιο σφιχτό ! Απο αυτο που εχουμε εμεις εδω
Χωρις ζελατινη δεν θα Σταθεί !
Μεταφορά στην κορυφή