Πρόσφατα σχόλια



Σνίτσελ ελαφριά στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Τα σνίτσελ στο φούρνο γίνονται πολύ πιο ελαφριά από ότι στο τηγάνι, η μουστάρδα και το τυρί προσθέτουν γεύση στο μείγμα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 σνίτσελ χοιρινά ή μοσχαρίσια ,μετρίου μεγέθους
  • 2 αυγά
  • 1/2 φλ. γάλα
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • φρυγανιά τριμμένη
  • 1/2 φλ. τυρί τριμμένο
  • ελαιόλαδο
  • ρίγανη.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,τριμμένο τυρί(προαιρετικά) για εμένα απαραίτητο δίνει πολύ ωραία γεύση!
  2. Βάζουμε σε ένα μπολ τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το μείγμα εάν μπορούμε, τα αφήνουμε για μισή έως 1 ώρα, να ρουφήξουνε τις γεύσεις και να γίνουν μαλακά.
  3. Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ στη φρυγανιά.
  4. Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου, τοποθετούμε τα σνίτσελ στο αλουμινόχαρτο, με ελάχιστο ελαιόλαδο, προκειμένου να μην κολλήσουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έστρωσα λαδόκολλα στο ρηχό ταψί της κουζίνας ,την λάδωσα ελαφρά ,έβαλα τα σνίτσελ και απάνω στα σνίτσελ πολύ λίγο λάδι.
Ψήνουμε στην μεσαία σκάλα του φούρνου για 30 λεπτά περίπου στους 200ο ,ελέγχοντας στα 15' το φαγητό μας !

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή