Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σνίτσελ ελαφριά στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Τα σνίτσελ στο φούρνο γίνονται πολύ πιο ελαφριά από ότι στο τηγάνι, η μουστάρδα και το τυρί προσθέτουν γεύση στο μείγμα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 σνίτσελ χοιρινά ή μοσχαρίσια ,μετρίου μεγέθους
  • 2 αυγά
  • 1/2 φλ. γάλα
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • φρυγανιά τριμμένη
  • 1/2 φλ. τυρί τριμμένο
  • ελαιόλαδο
  • ρίγανη.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,τριμμένο τυρί(προαιρετικά) για εμένα απαραίτητο δίνει πολύ ωραία γεύση!
  2. Βάζουμε σε ένα μπολ τα σνίτσελ και περιχύνουμε με το μείγμα εάν μπορούμε, τα αφήνουμε για μισή έως 1 ώρα, να ρουφήξουνε τις γεύσεις και να γίνουν μαλακά.
  3. Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ στη φρυγανιά.
  4. Απλώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου, τοποθετούμε τα σνίτσελ στο αλουμινόχαρτο, με ελάχιστο ελαιόλαδο, προκειμένου να μην κολλήσουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έστρωσα λαδόκολλα στο ρηχό ταψί της κουζίνας ,την λάδωσα ελαφρά ,έβαλα τα σνίτσελ και απάνω στα σνίτσελ πολύ λίγο λάδι.
Ψήνουμε στην μεσαία σκάλα του φούρνου για 30 λεπτά περίπου στους 200ο ,ελέγχοντας στα 15' το φαγητό μας !

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή