Σκορδομακάρονα
- 1 πακέτο μακαρόνια Νο 6
- εκλεκτό ελαιόλαδο
- σκόρδο (η ποσότητα είναι προσωπικό γούστο του καθενός 2-3-4..... σκελίδες)
- Βράζουμε τα μακαρόνια κατά τα γνωστά
- Σε κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο (αρκετό) και σωτάρουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και να αρωματίσει το λάδι
- Αφαιρούμε το σκόρδο απο το λάδι
- Σερβίρουμε τα μακαρόνια και προσθέτουμε τόσο λάδι όσο θέλει ο καθένας από εμάς
- Πασπαλίζουμε με φρεκοτριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι.
Αυτή η συνταγή λόγω αρωμάτων μου θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι !!









