Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σιροπιαστό κέικ με γιαούρτι και καρύδα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 27 Νοέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Αρωματικό, ζουμερό και νόστιμο κέικ!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 250 γρ αλεύρι
  • 1/2 πακετάκι μπεκιν = 8 γρ
  • 150 γρ ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • ξύσμα απο 1 Λαιμ
  • 4 αυγά
  • 150 γρ βούτυρο μαλακό
  • 150 γιαούρτι (με γεύση άρωμα καρύδας αν έχουμε )
  • 100 γρ τριμμένη καρύδα
  • Σιρόπι λαιμ
  • 100 ml φρέσκο χυμό λάιμ,
  • 170 γρ ζάχαρη
  • 50 ml νερό
  • Βούτυρο για τη φόρμα
Οδηγίες
  1. Ανάβουμε τον φουρνο στους 180 Βαθμούς στον αερα
  2. Χτυπαμε το Βούτυρο με τη ζάχαρη, τη βανίλια μέχρι να αφρατέψει.
  3. Σταδιακά προσθέτουμε τα αυγά και το ξύσμα λάιμ.
  4. Προσθετουμε Το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, ανακατευουμε να ενωθούν τα υλικα
  5. στο τέλος το γιαούρτι Και την τριμμένη καρύδα.
  6. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη φορμα για κεικ. Ψήνουμε για 35 -40 λεπτά.
  7. Βράζουμε εν τω μεταξύ το χυμό λάιμ με τη ζάχαρη και το νερό για 2 λεπτά σε ένα σιρόπι.
  8. Βγαζουμε το κεικ απο τον φουρνο, αφήστε το 10 λεπτά το κέικ μετά το ψήσιμο, και στη συνέχεια με ένα σουβλάκι τρυπαμε το κέικ αρκετές φορές και ριχνουμε το σιρόπι.
  9. Το βαζουμε σε πιατέλα οταν κρυωσει και πασπαλιζουμε με αχνη

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή