Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σαρδέλα ψητή

recipe image
Προστέθηκε απόμαρια χριστινα, Κυριακή, 22 Απρίλιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Τώρα που είναι και η εποχή, τι πιο ωραίο και νόστιμο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  •    1 κιλό σαρδέλες
  •    αλάτι
  •    πιπέρι
  •    1 χούφτα ρίγανι
  •    1/5 κούπα λάδι
  •    1 με 2 λεμόνια
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις στρώνουμε στην σειρά σε ένα ταψάκι.
  2. Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε την ρίγανι παντού, το λάδι και τον χυμό 1 ή 2 λεμονιών, ανάλογα πόσο μας αρέσει.
  3. Βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε στο αέρα στους 200β μέχρι να ξεροψηθούν.
Λίγα μυστικά ακόμα

Φτιάξτε και μία σαλάτα χωριάτικη και καλή σας όρεξη!

Σχόλια
Σχόλιο από eleni_p , Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
αγαπημένο ψαράκι!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αγαπημένο,ελαφρύ και υγιεινό φαγητό!!
Μπράβο Μαρία!!
Σχόλιο από μαρια χριστινα , Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2012
ευχαριστώ!
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία συνταγή την φτιαχνη καί η μαμά μου γεινετε καί με γαύρο
Σχόλιο από μαρια χριστινα , Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2012
Ναι. Και ο γαύρος που τον έχουμε μάθει τηγανιτό, γίνεται και έτσι και είναι πολύ νόστιμος.
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 09 Ιούνιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μαρία-χριστίνα έφτιαξα σήμερα τις σαρδέλες με έναν ευκολότερο τρόπο,τις έβαλα σε μπολ,τις αλατοπιπέρωσα,έριξα τη ρίγανη και λάδι,τις ανακάτεψα να λαδωθούν καλά και τις έβαλα σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.Ψήθηκαν πολύ ωραία και δεν έπλενα και ταψιά!!
Μπράβο που ανέβασες τη συνταγή!!!
Σχόλιο από μαρια χριστινα , Κυριακή, 10 Ιούνιος 2012
Ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σου άρεσε.
Μεταφορά στην κορυφή