Σαγανάκι Τυρί
- Τυρί κομμένο σε χοντρές φέτες
- 2 σακουλάκια
- Αλεύρι
- Γάλα
- Φρυγανιά τριμμένη
- Παίρνουμε το τυρί μας το βρέχουμε ελαφρά, το βάζουμε σε σακουλάκι με αλέυρι και το χτυπάμε να πάει το αλεύρι παντού.
- Μετά βγάζουμε το τυρί μας το βουτάμε σε ενα βαθύ πιάτο που εχει γάλα και μετα το παιρνάμε στη φρυγανιά που έχουμε στο δεύτερο σακουλάκι .
- Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι αφου έχει ζεσταθεί το λάδι . Με μία σπάτουλα αναποδογυρίζουμε το τυρί μας και οταν ροδοκοκκινησει και απο τις δυο μεριές το αφαιρούμε.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για τις υπόλοιπες φετες τυριού που έχουμε.
Προσωπικά προτιμώ με γάλα και για σαγανάκι τυρί προτιμώ το τυρί shamsoe νομίζω έτσι λέγεται .
Αυτό είναι προσωπικό γούστο και κάλλιστα μπορεί να γίνει και με κασέρι. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει και με φέτα αλλά θέλει παραπάνω προσοχήη
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΩΤΕ.