Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σαγανάκι Τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόΡοδάνθη, Σάββατο, 11 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
1
  • Τυρί  κομμένο   σε   χοντρές   φέτες
  • 2   σακουλάκια
  • Αλεύρι
  • Γάλα
  • Φρυγανιά  τριμμένη
Οδηγίες
  1. Παίρνουμε   το   τυρί   μας   το  βρέχουμε  ελαφρά,  το   βάζουμε  σε  σακουλάκι   με  αλέυρι   και  το  χτυπάμε  να   πάει   το  αλεύρι  παντού.
  2. Μετά   βγάζουμε  το   τυρί   μας   το   βουτάμε  σε   ενα  βαθύ  πιάτο  που   εχει   γάλα   και   μετα   το   παιρνάμε   στη   φρυγανιά   που   έχουμε  στο    δεύτερο  σακουλάκι .
  3. Τηγανίζουμε  σε   αντικολλητικό  τηγάνι   αφου   έχει   ζεσταθεί   το  λάδι . Με   μία   σπάτουλα   αναποδογυρίζουμε  το  τυρί  μας   και  οταν  ροδοκοκκινησει   και   απο  τις   δυο   μεριές   το   αφαιρούμε.
  4. Επαναλαμβάνουμε  τη   διαδικασία  για  τις   υπόλοιπες  φετες  τυριού  που   έχουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Φυσικά  αντί  να  το  περάσετε  απο  γάλα   μπορείτε  και  με  αυγό .
Προσωπικά   προτιμώ   με   γάλα  και  για   σαγανάκι  τυρί  προτιμώ  το  τυρί   shamsoe  νομίζω   έτσι   λέγεται .
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Το τυρί αυτό είναι κασέρι; και εναλλακτικά τι άλλο τυρί θα μπορούσαμε να βάλουμε;
Σχόλιο από Ροδάνθη , Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Το τυρί αυτό ειναι γερμανικό γλυκό και ειναι τύπου γκούντα. Προσωπικά το προτιμώ απο τα ελληνικά που γράφουν σαχανάκι γιατί αυτό λιώνει μέχρι μέσα.
Αυτό είναι προσωπικό γούστο και κάλλιστα μπορεί να γίνει και με κασέρι. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει και με φέτα αλλά θέλει παραπάνω προσοχήη
Σχόλιο από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , Τετάρτη, 06 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΥΡΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΩΤΕ.
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τετάρτη, 03 Νοέμβριος 2010
Ολα τα σκληρά τυριά γίνονται άριστα σαγανάκια! είναι κανόνας αυτό,τα μαλακά και τα πολύ παχειά τυριά δεν κάνουν γιαυτή την συνταγή.
Μεταφορά στην κορυφή