Ρυζόγαλο

Μου έφεραν γάλα κατσίκας (τα τυχερα του χωριου)και σκέφτηκα να κάνω ρυζόγαλο. Έψαξα στο ιντερνέτ και η μοναδική συνταγή που μου άρεσε είναι αυτή που θα δείτε παρακάτω. Έγινε υπέροχο!
- 2 λιτρα γαλα(κραταμε 200 γρ)
- 4 βανιλιες
- 4 κουταλιες κορν φλαουρ
- 160 γρ ρυζι
- 2 φετες λεμονι
- 200 γρ. ζαχαρη
- κανελα
- 2 ποτηρια νερο
- Ριχνω το νερο στη κατσαρολα και οταν παρει βραση προσθετω το ρυζι το οποιο εχω πλυνει πολυ καλα.
- Οταν πιει το νερακι, του βαζω το γαλα με τις φετες λεμονιου, το σιγοβραζω ανακατευοντας κατα διαστηματα.
- Δυαλυω το κορν-φλαουρ με τις βανιλιες στο γαλα που εχω κρατησει και ανακατευω μεχρι να πηξει.
- Αποσυρω απο τη φωτια,γεμιζω μπωλακια και πασπαλιζω με κανελα!!