Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...


Ροδάκινα ξερά κομπόστα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 19 Μάρτιος 2013
none
Περιγραφή

Μια καλοκαιρινή πινελιά στο τραπέζι του χειμώνα!

Συστατικά
  • 1/2 κιλό ροδάκινα ξερά (Από τα μαγαζιά με ξηρούς καρπούς)
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Χυμό ενός λεμονιού.
  • Νερό ζεστό ,
  • νερό κρύο.
Οδηγίες
  1. Μουσκεύουμε σε πολύ ζεστό νερό τα ροδάκινα περίπου 1/2 ώρα ,μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Πετάμε το νερό και τα βάζουμε στο κρύο νερό με την ζάχαρη και τον χυμό του λεμονιού .
  3. Βράζουμε περίπου μισή ώρα, αν τα θέλουμε πολύ μαλακά και περισσότερο.
  4. Σερβίρονται δροσερά και είναι ένα πολύ ωραίο επιδόρπιο!
Λίγα μυστικά ακόμα

Η ποσότητα της ζάχαρης και του νερού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, δηλαδή πόσο σιρόπι θέλετε να έχετε και πόσο γλυκό να είναι αυτό.
Το λεμόνι δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στην κομπόστα μας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή