Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Ροδάκινα ξερά κομπόστα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 19 Μάρτιος 2013
none
Περιγραφή

Μια καλοκαιρινή πινελιά στο τραπέζι του χειμώνα!

Συστατικά
  • 1/2 κιλό ροδάκινα ξερά (Από τα μαγαζιά με ξηρούς καρπούς)
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Χυμό ενός λεμονιού.
  • Νερό ζεστό ,
  • νερό κρύο.
Οδηγίες
  1. Μουσκεύουμε σε πολύ ζεστό νερό τα ροδάκινα περίπου 1/2 ώρα ,μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Πετάμε το νερό και τα βάζουμε στο κρύο νερό με την ζάχαρη και τον χυμό του λεμονιού .
  3. Βράζουμε περίπου μισή ώρα, αν τα θέλουμε πολύ μαλακά και περισσότερο.
  4. Σερβίρονται δροσερά και είναι ένα πολύ ωραίο επιδόρπιο!
Λίγα μυστικά ακόμα

Η ποσότητα της ζάχαρης και του νερού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, δηλαδή πόσο σιρόπι θέλετε να έχετε και πόσο γλυκό να είναι αυτό.
Το λεμόνι δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στην κομπόστα μας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή