Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2900-salepi.jpg
Σαλέπι



Ρεβύθια garam masala με κάρυ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Γεύσεις και αρώματα Ανατολής!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κονσέρβα ρεβύθια, αν δεν έχετε βάλτε αποβραδίς τα ρεβύθια να μουλιάσουν και βράστε Καλα κανονικα και στραγγιστε τα μετα.
  • 1 μεγαλο κρεμμυδι κομμενο σε κυβακια
  • 4 ντοματες κομμενες σε κυβακια
  • 1 κ. γλ, Garam masala
  • 1 κ, γλ. κουρκουμα
  • 1 κομμάτι φρεσκο τζίντζερ
  • 4 σελίδες σκόρδο
  • 1 κρεμμυδακι φρεσκο κομμένο σε ροδελες
  • 1 1/2 κ. γλ. κυμινο
  • 1 Κ. γλ. κόλιανδρο Σκονη και λιγο φρεσκο αν έχετε
  • 1/2 κ γ τσίλι
  • 6 κ σ λαδι ελιάς
  • Αλατι, πιπερι
  • 1 κ. γλ. καρυ
  • 1/2 κουπα νερο
Οδηγίες
  1. Βαζουμε το τζίντζερ με το σκόρδο και λιγο νεράκι σε μπλέντερ και τα κανουμε πολτό. Στραγγίζουμε τα ρεβύθια της κονσέρβας.
  2. Βαζουμε το λαδι να ζεσταθεί σε μια φαρδιά κατσαρόλα. Ριχνουμε Garam Masala, κουρκουμα, κυμινο, κόλιαντρο ,τσίλι και τα αφηνουμε λιγο να ψηθούν. Ριχνουμε τον πολτό του σκόρδου , αφηνουμε λιγο να ψηθεί και αυτό, μετα τα κρεμμυδια και τις ντοματες ,ριχνουμε λίγη ζαχαρη και το νερο.
  3. Προσθετουμε τα ρεβύθια και αφηνουμε για 15-20 λεπτα να βράσουν ,προσθετουμε και το καρυ, δοκιμάζουμε απο αλατι, οταν βράσουν, με το μινι πιμερ λιώνουμε λίγα ρεβύθια μεσα στην ίδια την κατσαρόλα, έτσι δένει η σαλτσα.
  4. Σερβιρουμε με ρυζι μπασματι η Γιασμίν.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχη ασυνήθιστη και αρωματική συνταγή που πιστεύω ότι θα φάνε και οι πιο δύσκολοι!
Μεταφορά στην κορυφή