Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3941-kekakiavissino.jpg
Κεκάκια με βύσσινο



Ψάρια Σαβόρο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Κυριακή, 26 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Το σαβόρο είναι μια σάλτσα από ξύδι, αλεύρι, δεντρολίβανο,λάδι και σκόρδο με υπέροχη γεύση !! Επίσης θα συντηρήσει τα ψάρια για καιρό τηγανισμένα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 ½ κιλό ψάρια,
  • λάδι για το τηγάνισμα τους,
  • αλατοπίπερο.
  • Για τη σάλτσα:
  • 2 φλιτζάνια ξίδι,
  • 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φέτες,
  • 3-4 φύλλα δάφνης,
  • 3 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο,
  • 5 κ.σούπας λάδι ,
  • 2 -3 κ.γλ. αλεύρι,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Αλατίζουμε, αλευρώνουμε , και τηγανίζουμε τα ψάρια. Τα βάζουμε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας.
  2. Για την σάλτσα: Σε καθαρό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι να κάψει, προσθέτουμε τα σκόρδα και το δεντρολίβανο να σωταριστούν.
  3. Διαλύουμε το αλεύρι στο ξίδι,ρίχνουμε και λίγο ακόμη δενδρολίβανο (αν μας αρέσει) ρίχνουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει η σάλτσα. Εγώ πρόσθεσα και 1/2 φλ. νερό γιατί έγινε πολύ πηχτή.
  4. Μεταφέρουμε σε καθαρή πιατέλα τα ψάρια μας και τα περιχύνουμε με την σάλτσα ,αφήνουμε να απορροφήσουν τις γεύσεις και συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής .

Λίγα μυστικά ακόμα

Για πιο πλούσια σάλτσα μπορούμε να προσθέσουμε μια κονσέρβα ντομάτα ή φρέσκες ντομάτες μετά το αλεύρι και θα έχουμε μια πηχτή-δεμένη κόκκινη σάλτσα!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή