Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3837-tiramisoukerasi.jpg
Tiramisou με κεράσια



Ψάρι στη λαδόκολλα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 07 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Το ψάρι στη λαδόκολλα εκτός του ότι είναι πεντανόστιμο, γιατί κρατά τα αρώματα, δε λερώνει και την κουζίνα και αφήνει το χώρο καθαρό χωρίς μυρωδιές
Συστατικά

  • 3 λαβράκια ή άλλα ψάρια καθαρισμένα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
  • 3 φύλλα δάφνη
  • Λίγο λάδι
  • Λίγο ξύσμα λεμονιού
  • Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες

  1. Αλατοπιπερώνω τα ψάρια.
  2. Παίρνω ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και πάνω του βάζω μία λαδόκολλα και πάνω ακουμπώ το λαβράκι.
  3. Πάνω στο λαβράκι που έχω αλατοπιπερώσει, βάζω κρεμμύδι, δάφνη, ξύσμα λεμονιού και λίγο λάδι.
  4. Κλείνω πρώτα καλά το ψάρι στη λαδόκολλα και μετά κλείνω και το αλουμινόχαρτο και έτσι έχω φτιάξει ένα όμορφο πακέτο.
  5. Την ίδια δουλειά κάνω και με τα άλλα ψάρια.
  6. Βάζω τα πακέτα στο ταψί του φούρνου και ψήνω στου 200ο για 30 λεπτά περίπου.
  7. Τα σερβίρω σαν πακέτο και τα ανοίγω την ώρα που είναι να τα φάμε σχίζοντας με ένα μαχαίρι αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα.
  8. Τα σερβίρω με σάλτσα εστραγκόν ή και απλό λαδολέμονο.
Λίγα μυστικά ακόμα

Καλή επιτυχία!

Συνταγή του Χρίστου.

Υπάρχει η συνταγή για σάλτσα με εστραγκό για ψάρι

 

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 08 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία κι εύκολη ιδέα! Όσο για τη γεύση σίγουρα αναμφισβήτητη με τα ωραία μυρωδικά που έχει!
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 17 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ καλό Ηλιάννα!!ελαφρύ και νόστιμο!!!
Ο,τι πρέπει για αύριο:))))
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 21 Ιούνιος 2011
Η φωτογραφία από τη Vasiliki Ver που έφτιαξε τη συνταγή.

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από sofouleli , Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία ιδέα για τα ψάρια κι αν θέλετε σας λεω ότι εγω κόβω το κρεμυδι σε λεπτές φετούλες ριχνω αλατι και ρύγανη ανακατεύω το μειγμα και γεμίζω την κοιλιά των ψαριών και τα ψηνω όπως θέλω δοκιμαστε να δειτε ποσο γευστικά γινονται, αυτο το κόλπο με την λαδόκολα μ αρεσε παρα πολυ.
Μεταφορά στην κορυφή