Πίτσα μπιφτέκι
Μια διαφορετική πίτσα που έχει σαν βάση της το μπιφτέκι. Είναι ιδανική για μπουφέ και παρτάκια παιδικά
Για το μπιφτέκι
- 300 γραμμάρια κιμά χοιρινό η μοσχαρίσιο
- 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
- 1/2 κουταλάκι αποξηραμένο δυόσμο ή 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- αλάτι και πιπέρι
Για να καλύψουμε το μπιφτέκι
- 200 γραμμάρια τριμμένο gouda
- 6 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας καπνιστό
- 200 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φετάκια
- 1 πιπεριά κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια
- Ετοιμάζουμε το μπιφτέκι, ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί και το απλώνουμε σ ένα ταψί για πίτσα.
- Από πάνω βάζουμε το ζαμπόν, τα μανιτάρια, την πιπεριά και καλύπτουμε την επιφάνεια με το τριμμένο gouda.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 35 περίπου λεπτά.
- Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλα υλικά στην πίτσα μας, όπως μπέικον, ροδέλες ντομάτας, λουκάνικα ψιλοκομμένα και ότι άλλο μας αρέσει.








